shutterstock 1381299164

Extinction Rebellion-gekte bereikt nieuwe hoogten op Eindhoven Airport

Binnenlandmrt 25 2023, 16:00
Het is weer zover, de mafketels van Extinction Rebellion (XR) slaan weer toe! Dit keer was Eindhoven Airport het doelwit van deze klimaatgekkies. Enkele honderden activisten, vastberaden om chaos en vertraging te veroorzaken, hebben zich op het luchthaventerrein gewurmd.
Deze zogenaamde klimaathelden hebben een hek doorgeknipt om zo het terrein op te gaan, waarbij tijdens het duw-en trekwerk iemand tegen de grond werd gewerkt. Knap hoor, “geen geweld, geen geweld” roepen, terwijl je zelf bijdraagt aan een gevaarlijke situatie. De Koninklijke Marechaussee en de politie moesten in actie komen om deze bende in bedwang te houden.
XR beweert niet van plan te zijn de landingsbaan op te gaan, maar ondertussen veroorzaken ze wel degelijk vertragingen. Ze blokkeren het privéjet terrein en bezetten de ingang van de VIP-lounge. Wat een stelletje hypocrieten, wel klagen over luchtvervuiling en geluidsoverlast, maar ondertussen de boel op stelten zetten en reizigers gijzelen in hun eigen vliegtuigen.
Deze activisten zijn zelfs zo laf dat ze hun gezichten met zwarte strepen besmeuren en zwarte verf op hun vingers smeren om zo te voorkomen dat de politie vingerafdrukken kan nemen en hun gezichten kan controleren in de politiedatabase. Wat een helden, hè? Anoniem de boel verstieren en dan met opgeheven hoofd weglopen.
De eisen van deze losgeslagen groep zijn ronduit belachelijk. Ze willen dat Eindhoven Airport stopt met vervuilen, zich aan de klimaatregels houdt en minder vluchten laat vertrekken. Dat is alsof je aan een bakker vraagt om te stoppen met het bakken van brood! Deze luchthaven is een economische motor voor de regio en zorgt voor banen en welvaart. Maar nee, deze zelfbenoemde wereldredders vinden dat niet belangrijk.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De acties van Extinction Rebellion zijn een schande. Ze zorgen voor chaos, vertragingen en angst bij de reizigers. Ze negeren de regels en wetten, en handelen puur uit egoïstische motieven om hun eigen idealen op te dringen aan de rest van de samenleving. Het wordt hoog tijd dat er paal en perk gesteld wordt aan deze waanzin. Laat deze klimaatgekkies hun energie maar steken in het schoonmaken van onze stranden en bossen, in plaats van het verpesten van andermans reisplannen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten