BBB-leider Caroline van der Plas stapt van podium bij landbouwdebat: 'Iemand die niet bij de boeren hoort was een bedreiging'

BBB-leider Caroline van der Plas stapt van podium bij landbouwdebat: 'Iemand die niet bij de boeren hoort was een bedreiging'

Politiekmaa 11, 8:00
BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas hoopte vrijdagavond op een leuk debat in Veenendaal. Dat liep anders. Ze liep voortijdig van het podium. Er gebeurde namelijk iets onprettigs... iets bedreigends. En nee, dat kwam niet van één van de aanwe`zige boeren.
Toen Van der Plas voortijdig van het podium stapte en wegliep keken mensen enigszins verbaasd op. Aan Hart van Nederland vertelde ze naderhand dat ze zich "heel onveilig" had gevoeld. 
"Er was hier iets in de zaal, met iemand die niet bij de boeren hoort," aldus Van der Plas. "Daar heb ik me heel erg onveilig over gevoeld. Uiteindelijk gebeurde er iets, waardoor ik dacht: ik ga nu even weg van het podium."
Eerder deze week zei Van der Plas al dat de bedreigingen aan haar adres niet mals zijn. In de ultralinkse deugmedia zie je dat er soms geïmpliceerd wordt dat dit vanuit boeren komt, maar dat klopt natuurlijk niet; Van der Plas is één van de grote favorieten van de boeren.
En nee, de kans dat het uit 'rechtse hoek' komt is ook vrijwel nihil. Sowieso hebben we in de afgelopen decennia weinig geweldig (gelukkig maar!) gezien vanuit die kant, trouwens. Dit betekent niet dat ze nooit geweld zullen gebruiken, maar wel dat de kans op geweld uit die hoek sowieso minder groot is dan... (ga door met lezen)
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Er doen geruchten de ronde dat deze bedreigingen afkomstig zijn uit de tegengestelde hoek. Daarbij wordt opgemerkt dat het 'opvallend' is dat er vandaag een protest gepland is van Extinction Rebellion. Dat is de radicaal-linkse organisatie die stelt dat de mens de natuur zo slecht behandelt dat het voortbestaan van onze soort op het spel staat; dat als we ons gedrag niet per direct veranderen, dat het einde dan met rasse schreden nadert voor de mensheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten