Filmpje! Arnold Karskens (Ongehoord Nieuws): 'Het vrije woord voor alles'

Binnenlandsep 23 2022, 10:58
Bij Ongehoord Nieuws heeft columnist (en Omroep ON!-medebestuurder) Arnold Karskens duidelijk gemaakt dat hij en zijn omroep pal staan voor de vrijheid van meningsuiting. Ze zijn dan ook niet van plan om een stap terug te doen omdat 'sommige mensen' zich 'beledigd' zeggen te voelen. "Het vrije woord gaat voor alles," aldus Karskens.
"Het is u vast niet ontgaan," aldus Karskens tegen kijkers van zijn gesproken column. "De vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur. "Het doelwit zijn wij, Omroep ON! Want woorden als omvolking of neger zijn tegen het zere been van de linkse Deugers."
"Laten we ons nu de mond snoeren?" vraagt hij daarop. "Nee. Want de hele heisa dient als bliksemafleider."
Bliksemafleider waarvoor? Heel simpel. "Realistische rechtse partijen" staat in heel Europa op winst. Aankomende zondag winst één zo'n partij vrijwel zeker de verkiezingen in Italië. Twee weken ging Zweden Italië al voor. In België staat het Vlaams Belang al bovenaan de peilingen. Ja, overal hebben mensen hun buik vol van de WEF-globalisten en stemmen ze voor realistische rechtse partijen; mensen die de problemen daadwerkelijk willen oplossen en die van hun eigen volk houden.
"Om te voorkomen dat ook in Nederland op 15 maart volgend jaar niet-linkse partijen een enorme groeispurt meemaken bij de Provinciale Statenverkiezingen grijpen kranten en televisie alle gelegenheden aan om de boodschapper van een gezonde andere kijk op massa-immigratie, klimaatwaanzin, coronamaatregelen en EU-bemoeienis een kopje kleiner te maken," aldus Karskens.
En dát is dus waarom Omroep ON! het moet ontgelden. Niet omdat de omroep zogenaamd mensen "beledigd" of "de grens is overgegaan," maar omdat ON! een sleutelrol kan spelen in het mobiliseren van gewone mensen; van mensen die bij verkiezingen het partijkartel een enorme dreun kunnen verkopen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Tenslotte, zei Karskens, komt Ongehoord Nieuws op "voor iedereen, dus ook voor blanke slachtoffers," en niet alleen voor de groepen die door Deugers verdedigd mogen worden.
"Wij zullen u de ongemakkelijke feiten nimmer onthouden," concludeert Karskens. "Sterker, die waarheid vertellen is onze plicht."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten