Screen Shot 2022 08 23 at 090912

Filmpje! 'Druktemaker' Lisa Loeb gaat vol fascist bij NPO Radio 1: 'Renaissancescholen zijn anti-woke, dat kan niet!'

Binnenlandaug 22 2022, 21:02
Opiniemaker Lisa Loeb mocht langskomen bij de Nieuws BV op Radio 1 om eens te vertellen over de Renaissancescholen van FVD. De eerste scholen beginnen in september. Het doel is om goed traditioneel onderwijs aan te bieden. Niets mis mee, zou je denken. Maar daar denkt Loeb heel anders over. Sterker nog, omdat Renaissancescholen er zijn wil ze nu het héle 'bijzonder onderwijs' afschaffen.
Dit is hoe fascistisch de Deuggemeente in essentie is. Ze zijn zogenaamd heel erg voor 'tolerantie' en 'diversiteit' behalve als er mensen zijn met een mening tegengesteld aan die van hen. Dan transformeren die Deugmeisjes opeens in de meest dictatoriale, fascistische Jugend die je ooit gezien hebt.
Zo ook Lisa Loeb.
Want mevrouw kwam langs bij NPO Radio 1 om daar uit te leggen dat de Renaissancescholen van FVD het kwaad zelf zijn... Sterker nog, die scholen zijn zogenaamd zó erg dat ze het héle 'bijzonder onderwijs' wil laten verdwijnen. Houdt in: ook scholen die op christelijke basis functioneren moeten eraan.
Maar waarom zijn die scholen, die in september beginnen, dan zo vreselijk volgens Loeb? Nou, ze begaan de moderne hoofdzonde. Ze zijn namelijk niet woke én ze gaan hun kinderen niet indoctrineren met allerlei gekke klimaatpropaganda.
(Tekst gaat verder onder de oproep ons te steunen)
"Het is bizar dat een school die zelfverklaard anti-woke is en niet gelooft in de klimaatcrisis zomaar opgericht kan worden," aldus Loeb.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Nou, mevrouw Loeb, dat is eigenlijk alleen maar "bizar" als je een fascist bent die onderwijs ziet als dé ideale methode om een nieuwe generatie te indoctrineren met je eigen zieke gedachtegoed. En die daarom eist dat álle scholen precies dat (gestoorde) gedachtegoed opleggen aan kinderen. Dán is het bizar. Als je een gewoon mens bent met tolerantie naar andere denkbeelden toe vind je de Renaissancescholen helemaal niet "bizar." Dan vind je het allemaal wel prima.
Overigens is het echte geschifte dat de Renaissancescholen feitelijk het soort scholen zijn dat Nederland enkele decennia geleden had: klassiek onderwijs dus. Dingen die aan ouders zijn worden overgelaten aan ouders, wat scholen kinderen moeten leren worden de kinderen geleerd. Zo zijn veel mensen die een beetje ouder zijn zelf onderwezen - ik (38 jaar oud) val zelf net de op de grens, maar de mensen voor mij (vanaf zeg 40 jaar en ouder) vallen er heel duidelijk binnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten