screen shot 2023 06 08 at 113416

Filmpje! Eva Vlaardingerbroek: 'De oorlog tegen boeren vindt wereldwijd plaats'

Binnenlandjun 08 2023, 10:00
Opiniemaker Eva Vlaardingerbroek heeft bij het buitenlandse tv-kanaal NTD News gezegd dat de oorlog tegen de boeren inderdaad voornamelijk in Nederland plaatsvindt nu... maar dat het feitelijk een wereldwijde oorlog is.
Eva Vlaardingerbroek blijft een graag geziene gast bij buitenlandse media. Hoewel Nederlandse media een vrouw met de standpunten van Vlaardingerbroek boycotten ligt dat anders in het buitenland. Daar bestaan de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid namelijk wél.
Deze week kwam ze langs bij NTD News. Daar vertelde ze dat ervan overtuigd is dat demonstrerende boeren "rebelleren tegen de communistische agenda van de mondiale elites." Gevraagd wat ze daarmee bedoelde legde ze uit: "Dit is natuurlijk honderd procent communistisch." Want ja, dat is wat je het noemt als je bezittingen afneemt van het individu omdat dit hoegenaamd goed is voor 'het collectief.'
Maar, ging ze verder, deze communistische agenda wordt niet alleen uitgevoerd in Nederland. Het gebeurt wereldwijd.
"Ze volgen een agenda die bekend staat als de Agenda 2030. Dit zijn beperkingen en klimaatreguleringen die wereldwijd worden opgelegd. Dus we worden nu het hardst getroffen, en we zouden de eersten kunnen zijn, maar het is erg belangrijk dat andere mensen weten dat ze mogelijk ook naar jou toe kunnen komen," aldus Vlaardingerbroek.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De 'beleidsmakers' en 'invloedrijke personen' - denk aan Bill Gates en dergelijke - pushen nu al een tijdje voor 'kunstmatig' voedsel, wat betekent voedsel dat feitelijk in fabrieken gemaakt is. Ook wordt er veel gesproken over insecten. Niet alleen in Nederland zouden er minder koeien en schapen moeten zijn, maar overal, hoegenaamd vanwege 'het klimaat' dan wel 'stikstof.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten