Filmpje! Wilfred Genee woest dat Vandaag Inside niet mee mag doen aan Televizierring

Binnenlandjun 16 2022, 10:03
Op woensdagavond was Wilfred Genee boos. Heel boos. Want hij is erachter gekomen dat Vandaag Inside niet in aanmerking komt voor een Televizierring. De organisatie heeft namelijk besloten dat het programma een "spin-off" is van VI - het wekelijkse voetbalprogramma. En dat mag niet.
Genee merkte eerst op dat de cijfers voor VI indrukwekkend zijn. Dat is zonder meer het geval, het is één van de best bekeken praatprogramma's op de Nederlandse tv, en dan ook nog op SBS6. Het staat buiten kijf dat dit een prestatie van formaat is.
"Dan is het ongelooflijk dat je met dat soort cijfers toch niet genomineerd kan worden voor de Televizierring," zei Genee tegen zijn tafelgenoten Hélene Hendriks, René van der Gijp en Johan Derksen. "Toch?"
Van der Gijp kon zich daar aanmerkelijk minder druk om maken. "Ach joh, laat gaan. We hebben 'm al," zei de oud-voetballer. Het team won de Televizierring enkele jaren geleden immers voor Voetbal Inside / VI, het wekelijkse praatprogramma over voetbal.
"Nee, dat is nou juist, het is een heel nieuwe show dit," reageerde Genee daarom op zijn tv-mattie. "Het is een totaal ander programma!"
"Ja, het is belachelijk," interrumpeerde Derksen vervolgens, "maar ik heb me er nog geen seconde over opgewonden want het interesseert me geen reet. Maar het is belachelijk, want we zijn natuurlijk een totaal ander programma, totaal andere onderwerpen, dagelijks..."
"En we zijn zo veel netter," vulde Genee ook nog aan. "We hebben geen rellen meer, zoals vroeger," stelde Derksen daarop (enigszins ironisch).
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is natuurlijk gek, maar niet onverwacht. Want als de organisatie van de Televizierring érgens niet op zit te wachten, dan is het dat ze weer een ring moeten geven aan Genee en Derksen. Dat willen ze ongetwijfeld ten koste van bijna alles voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten