2023 02 27 1

FVD-lijsttrekker Jozef Minkels biedt hulp aan Brabanders in nood met klusjes en reparaties in en rondom huis

Binnenlandfeb 27 2023, 18:00
FVD-lijsttrekker Jozef Minkels heeft een opmerkelijke stap genomen om in contact te komen met de inwoners van Noord-Brabant. In een oproep op social media biedt hij zijn hulp aan aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Minkels is beschikbaar om kleine werkzaamheden of reparaties in en rondom het huis uit te voeren en roept mensen op om hem te contacteren als ze hulp nodig hebben.
De oproep van Minkels heeft veel aandacht gekregen op social media. Veel mensen prijzen zijn initiatief en vinden het een mooie manier om betrokkenheid te tonen bij de Brabantse samenleving.
“In tegenstelling tot andere politici die alleen maar van alles beloven, wil ik gewoon doen. Veel mensen hebben het zwaar in deze tijd en ik steek liever de handen uit de mouwen dan eindeloos door te vergaderen over eventuele plannen. Met deze actie wil ik de kiezer laten zien dat FVD Noord-Brabant in de Provinciale Staten oog zal hebben voor de belangen van de burger in plaats van de doelen opgelegd vanuit Den Haag.” zegt de Brabantse FVD-lijsttrekker tegen DDS.
Deze ongebruikelijke actie van een politicus heeft positieve reacties gekregen vanuit de Brabantse gemeenschap. Het is een mooi voorbeeld van hoe politici zich kunnen inzetten voor hun gemeenschap en hun betrokkenheid kunnen tonen bij de uitdagingen waarmee hun kiezers worden geconfronteerd.
Natuurlijk zullen zijn tegenstanders deze actie zien als het ronselen van stemmen. Het is belangrijk om op te merken dat het aanbieden van hulp en diensten aan mensen in nood geen illegale activiteit is. Als Jozef Minkels oprecht de intentie heeft om mensen te helpen die het financieel zwaar hebben en zijn aanbod van diensten niet gebruikt om stemmen te winnen, dan kan het als een nobele daad worden beschouwd.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is aan de kiezers om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van hun politieke vertegenwoordigers en om hun stem te baseren op de beloften en het beleid van de kandidaten, en niet op het aanbod van individuele diensten. Met deze actie valt deze FVD lijsttrekker zeker positief op!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten