shutterstock 1905736738

Global Warming Neemt Pauze: Winterse Koningsdag in April

Binnenlandapr 25 2023, 9:00
Ah, global warming, wat een fantastisch fenomeen! Kijk eens hoe heerlijk fris het is op Koningsdag, eind april nota bene. Tijd om die winterjassen weer uit de kast te halen, want met 10 tot lokaal 15 graden is het op deze feestdag zowaar kouder dan op Nieuwjaarsdag. Dát is pas een goede grap, Moeder Natuur!
Maar wees gerust, beste vrijmarktverkopers, jullie zullen niet compleet bevriezen tijdens jullie vroege handelssessies; het mag dan wel koud zijn, maar het blijft droog. En dat is natuurlijk te danken aan... tromgeroffel... global warming!
Weeronline vertelt ons dat we de dag beginnen met temperaturen rond het vriespunt - zo charmant! Landinwaarts kan het zelfs een graadje vriezen. Overdag schommelen de temperaturen tussen de 11 graden in het noorden en 15 graden in het zuiden. Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag in het tropische Rotterdam, waar het maar liefst 13 tot 14 graden wordt. Vergeleken met het gemiddelde van 17 graden op 27 april is dit natuurlijk een ware winterse verrassing.
De zon is ook van de partij, in ieder geval aan het begin van de dag. In de loop van de ochtend komt er meer bewolking vanuit het zuidwesten, maar het noorden blijft het langst genieten van de verkoelende zonnestralen.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
En weet je wat nog meer geweldig is aan deze heerlijk koele Koningsdag? Er staat nauwelijks wind! Met een zwakke tot hooguit matige wind kunnen alle kleedjes op de vrijmarkt prachtig blijven liggen. Dus laten we allemaal een toast uitbrengen op deze wonderbaarlijke, ijskoude Koningsdag, en onthoud: global warming, wat een zegen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten