Eva Vlaardingerbroek in de Tucker Carlson Show: Nederlandse regering beperkt rechten en vrijheid vanwege valse klimaatoplossingen

Eva Vlaardingerbroek in de Tucker Carlson Show: Nederlandse regering beperkt rechten en vrijheid vanwege valse klimaatoplossingen

Eva Vlaardingerbroek verscheen gisteravond als gast in de Tucker Carlson Show op Fox News om te spreken over de klimaatverandering en de valse oplossingen die worden voorgesteld. Volgens Vlaardingerbroek worden gewone mensen voortdurend gevraagd om hun rechten, bezittingen en vrijheden op te geven om de vermeende crisis op te lossen.

Vlaardingerbroek beweert dat de mensen die de leiding hebben alleen weten hoe ze moeten regeren door angst te zaaien. Ze wijst erop dat burgers worden verteld dat ze geen vlees mogen eten, niet mogen vliegen en niet met de auto mogen rijden. Dit alles om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ze stelt dat de oplossingen die worden aangedragen vaak arbitrair zijn en geen echte impact hebben op de situatie.

Een van de voorbeelden die Vlaardingerbroek noemt, is de situatie van de Nederlandse boeren. Volgens haar zijn Nederlandse boeren ten onrechte aangewezen als de grootste stikstofvervuilers in het land. De regering heeft besloten dat alle boerderijen in Nederland tegen 2030 moeten verdwijnen. Dit terwijl buurland Duitsland niet aan deze regels onderworpen is.

Vlaardingerbroek noemt deze situatie volkomen willekeurig en stelt dat het onjuist is om Nederlandse boeren de schuld te geven van de stikstofvervuiling. Ze benadrukt dat deze boeren vaak al generaties lang hun beroep uitoefenen en dat het onterecht is om hen te dwingen hun bedrijven te sluiten.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

De uitspraken van Vlaardingerbroek hebben in Nederland en vooral internationaal veel stof doen opwaaien en hebben een debat over de juistheid van de genomen maatregelen tegen klimaatverandering aangewakkerd. Zij heeft de strijd van de boeren voor hun voortbestaan echt op de kaart gezet in het buitenland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer