shutterstock 1714676563

Horeca tegen kabinet: 'Dicht, wij? Alleen bij een zombiecron-variant'

Binnenlandjun 16 2022, 18:00
De Nederlandse horeca zijn NIET van plan om weer de deuren te sluiten in verband met 'de coronapandemie.' Nou ja, ze houden de deur op een kier: als er "een zombiecron-variant" komt willen ze het overwegen. LOL.
Het kabinet is weer eens bezig om de horeca en evenementensector het vuur aan de schenen te leggen omdat er hoegenaamd een 'toename' is in het aantal Covidgevallen. Geen mens die dergelijke cijfers nog serieus neemt, behalve in de regering blijkbaar. Maar dat geheel terzijde.
De regering wil dat die twee sectoren met 'een plan' komen om met een nieuwe 'golf' te dealen (een golf die overigens voor totaal geen extra doden lijkt te zorgen, wat toch wel gek is). Maar de horeca en evenementensector zeggen daarop: doe zelf maar eens iets aan het aantal ziekenhuisbedden en IC-bedden én - en dit is ronduit hilarisch - 'we gaan alleen akkoord met een lockdown als er een zombiecron-variant komt.' 
LOL.
"De minister vraagt ons verantwoordelijkheid te pakken, maar zet daar niets tegenover. Wat doet de overheid zelf om de ziekenhuizen beter voor te bereiden, wat wordt de vaccinatiestrategie eigenlijk? We vragen er al maanden naar, maar horen niets," aldus Robèr Willemsen, voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland (KHN).
Jolanda Jansen, directeur van Ahoy Rotterdam en woordvoerder van de Alliantie van Evenementenbouwers voegt toe: "We hebben geen idee waar Kuipers mee bezig is."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nou, ik denk dat als je wilt weten waar Kuipers mee bezig is, dat je dan even 'Covid-19: The Great Reset' moet lezen van WEF-baas Klaus Schwab. Veel plezier.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten