shutterstock 2166666199

Hypocriet! Klimaatactivistische moeder zakt door het ijs: hele wereld rondgereisd maar 'tegen vliegen' zijn

Binnenlandnov 05 2022, 21:49
Judith van den Berg is "diaconaal predikant." Dat is opmerkelijk. Want mevrouw is eerst en vooral een klimaatgelovige. Dat blijkt ook uit haar volstrekt belachelijke trots op haar dochter die opgepakt is omdat ze als een gestoorde gek actievoerde bij Schiphol. Vanwege klimaatverandering, natuurlijk. Judith is heel trots op haar kind. Alleen is er één klein probleem: Judith houdt nogal van reizen.
"Dochter van 15 nu in arrestantenbusje Schiphol!" schrijft Judithje op Twitter. "Trots op haar! Broodnodige klimaatactie tegen vervuilende privéluchtvaart! 1300 stoere actievoerders!" (Hier is de tweet met video. Kans is groot me dunkt dat ze 'm straks alsnog gaat verwijderen, dus hieronder maar een screenshot gedaan)
Als anderen daarop reageren door te stellen dat dit natuurlijk helemaal niet goed is voor de CV van dochterlief laat Judith weten dat ze daar heel anders over denkt. Ze is echt hartstikke trots. Iedereen mag het weten. Want haar kindje "komt op voor het klimaat en onze planeet en lijkt bijna de enige te zijn die de ernst van de zaak inziet." 
Alleen heeft mevrouw Judith een klein probleempje: ze is hypocriet tot op het bot. Uit haar eigen Twitterprofiel blijkt namelijk dat ze zelf de hele wereld rond reist.
"Zelfs in Cambodia overal WIFI!" schreef ze eerder. "Vakantie hakt er goed in!"
In een andere tweet vraagt ze naar "jongeren (16-24) die op avontuurlijke & tropische #Togetthere reis naar Sumba & Bali willen." En op weer een ander moment vroeg ze haar volgers of ze nog "tips buiten de beaten track" hadden voor haar vakantie van drie weken in Nieuw-Zeeland.
Oh, en dan is er ook nog de trotse aankondiging dat ze voor een #nieuwjaarsduik! gaat... "in Bali."
En kijk, zo zit die hele 'actievoerdersbende' in elkaar. Hier wat foto's van jonge 'activistes' die vandaag schijnheilig zitten te doen op Schiphol, maar die de rest van het jaar de hele wereld rondvliegen.

Dit is echt weer fantastisch. Klimaatactiemeisjes die vandaag voor privévliegtuigen gingen staan omdat de wereld dood gaat door vliegtuigen, vliegen zelf de rest van het jaar heel de wereld over.

Nielzie
Nielzie
@deOuweMeester

Lol.

Image
Image
Image
Image
1.9K
Reply
Dat is dus dit soort tuig. "We moeten van jou dus toestemming vragen om te vliegen? Mag ik dan naar Fiji?" Klimaatactiviste: "In de huidige klimaatcrisis is dat niet nodig."
Interviewster: "Wanneer vloog je zelf voor het laatst?"
Activist: "Umh, om eerlijk te zijn een paar maanden geleden."
Interviewster: "Waar naartoe?"
Activist: "... Fiji."

Interviewster: "We moeten van jou dus toestemming vragen om te vliegen. Mag ik dan naar Fiji?" Jonge klimaatactiviste Izzy: "In de huidige klimaatcrisis is dat niet nodig." Interviewster: "Wanneer vloog je zelf voor het laatst?" Izzy: "Euhm, 'n paar maanden terug... naar Fiji."

26
Reply
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
De arrogantie, de hypocrisie, de leugenachtigheid van deze 'bezorgde' knettergekke figuren is echt te idioot voor woorden. Zelfs comedyschrijvers bedenken zoiets niet.
Deze mensen zijn of niet goed bij hun hoofd, of ze zijn gewoon ultiem kwaadaardig. Ze pretenderen heiliger dan wie dan ook te zijn, maar feitelijk zijn het de grootste vervuilers van allemaal.
"Doe wat ik zeg, niet wat ik doe." Dat is het motto van dit soort lieden. En ze hebben het nog voor het zeggen in Nederland ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten