shutterstock 1533483293

It's on! Boeren demonstreren overal, hooibalen staan in brand, sommigen boeren op weg naar Den Haag

Binnenlandjun 28 2022, 9:50
Boeren zijn vandaag helemaal aan het losgaan. Ze zijn overal acties aan het voeren, hebben hooibalen in brand gezet naast snelwegen, en zijn volgens FDF op weg naar De Haag om daar te demonstreren. En neem het ze eens kwalijk. Ze vechten immers voor hun voortbestaan.
Vandaag is een bijzonder belangrijke dag voor Nederlandse boeren. De Tweede Kamer stemt immers over het stikstofwanbeleid van het kabinet. En dat kan betekenen dat heel veel boeren kapotgemaakt gaan worden. Dat ze hun bedrijf verliezen - en daarmee ook hun land én woning. Want ja, zo erg is het feitelijk natuurlijk gesteld.
Boeren beseffen dat ook en zijn daarom hard acties aan het voeren. Dat begon gisteren al, maar het gaat vandaag vol door. Zo staan ze onder meer op allerlei snelwegen, hebben ze hooibalen in brand gestoken, en zijn sommige boeren op weg naar Den Haag om daar te demonstreren. Op de A12 tussen Den Haag en Utrecht staan lange files. Op de A2 bij Beesd, de A7 bij Wijdewormer en de A15 bij Andelst staan er hooibalen in brand.

Burgersteun

"Op 28 juni zullen we het halveren van de veestapel een gezicht gaan geven. Duidelijk maken voor welke keuzes boeren gezet worden door het misselijkmakende beleid van dit kabinet", zo staat in de verklaring die is ondertekend door 'Boeren van Nederland," laat FDF weten in een statement.
"Burgers, kom ook om te zorgen dat de toekomst van het Nederlandse platteland gewaarborgd blijft, dat de kaalslag met het halveren van de veestapel voorkomen wordt. Ons land, ons vee, onze manier van leven, onze plattelandscultuur laten wij niet afnemen door Rutte IV!"

"Terroristen" of helden

Natuurlijk zijn er enkele huilebalken die aangeven dat ze dit heel erg vinden en op Twitter zelfs gebruik maken van de hashtag #trekkerterroristen. Daar moet je eens goed over nadenken. Deze boeren vechten letterlijk voor hun manier van leven. Zelfs voor hun hele hebben en houden. En dan zijn er gestoorde Randstedelingen die deze mensen 'terroristen' noemen. Terroristen. Omdat ze pal staan voor hun bedrijf, hun woning, hun land, hun gezin.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Je moet het maar durven.
Als er meer Nederlanders waren met dit soort moed dan was de politiek nooit zo losgeraakt van wat burgers willen als het geval is. Boeren zijn de laatste bevolkings- en beroepsgroep om op te komen voor zichzelf en om het gestoorde elitaire globalistische wef-kabinet terug te fluiten. Alle steun dus voor ze!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten