Filmpje! Thierry Baudet: 'Onze boeren zijn de beste van de hele wereld. Wees trots!'

Filmpje! Thierry Baudet: 'Onze boeren zijn de beste van de hele wereld. Wees trots!'

dThierry Baudet breekt een lans voor Nederlandse boeren. Want, zegt hij, zij zijn de beste boeren van de hele wereld. "Daar moeten we trots op zijn..." in plaats van ze te dwingen hun veestapel te halveren en zo weinig "stikstof uit te stoten" dat ze feitelijk niet meer kunnen functioneren.

Het hele partijkartel is hard bezig om boeren de vernieling in te helpen. Maar FVD verzet zich daar tegen. "We zijn nummer één in de wereld," zei Thierry Baudet daar recent over in de Tweede Kamer. De hele wereld kijkt daarom naar hoe onze boeren hun werk doet. "Je zou denken dat we daar trots op zijn..." en dat de regering er alles aan doet om die boeren te steunen.

Nee. "Niets is minder waar. Keer op keer worden onze boeren door absurd strenge regelgeving gedwongen tot enorme investeringen, die even later voor niets blijken te zijn geweest omdat er weer nieuwe regels komen." Ja, boeren "worden gekneld en getreiterd." Steeds weer.

Kijk!

Het is natuurlijk helemaal waar, en het is dieptriest dat onze boeren het nu zo verschrikkelijk hebben dat ze gedwongen zijn "wilde acties" te voeren in een poging het kabinet te doen inbinden. Want zij weten beter dan wie ook dat als deze wanstaltige plannen van het kabinet doorgaan, dat het dan einde oefening voor ze is.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Baudet staat dus achter de boeren... en dat geldt ook voor zijn partijgenoot Gideon van Meijeren. Op Twitter maakt die heel helder duidelijk waar hij staat:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer