Screen Shot 2022 06 28 at 120353

Filmpje! Thierry Baudet: 'Onze boeren zijn de beste van de hele wereld. Wees trots!'

Politiekjun 28 2022, 10:21
dThierry Baudet breekt een lans voor Nederlandse boeren. Want, zegt hij, zij zijn de beste boeren van de hele wereld. "Daar moeten we trots op zijn..." in plaats van ze te dwingen hun veestapel te halveren en zo weinig "stikstof uit te stoten" dat ze feitelijk niet meer kunnen functioneren.
Het hele partijkartel is hard bezig om boeren de vernieling in te helpen. Maar FVD verzet zich daar tegen. "We zijn nummer één in de wereld," zei Thierry Baudet daar recent over in de Tweede Kamer. De hele wereld kijkt daarom naar hoe onze boeren hun werk doet. "Je zou denken dat we daar trots op zijn..." en dat de regering er alles aan doet om die boeren te steunen.
Nee. "Niets is minder waar. Keer op keer worden onze boeren door absurd strenge regelgeving gedwongen tot enorme investeringen, die even later voor niets blijken te zijn geweest omdat er weer nieuwe regels komen." Ja, boeren "worden gekneld en getreiterd." Steeds weer.
Kijk!
Het is natuurlijk helemaal waar, en het is dieptriest dat onze boeren het nu zo verschrikkelijk hebben dat ze gedwongen zijn "wilde acties" te voeren in een poging het kabinet te doen inbinden. Want zij weten beter dan wie ook dat als deze wanstaltige plannen van het kabinet doorgaan, dat het dan einde oefening voor ze is. 
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Baudet staat dus achter de boeren... en dat geldt ook voor zijn partijgenoot Gideon van Meijeren. Op Twitter maakt die heel helder duidelijk waar hij staat:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten