Screen Shot 2022 10 22 at 115428

Kijk! Op1 smeekt Kuipers om mondkapjes en lockdowns

Binnenlandokt 22 2022, 10:27
Bij Op1 hebben Fidan Ekiz en Sven Kockelmann er bij Ernst Kuipers (Volksgezondheid, D66) op aangedrongen om toch maar weer met mondkapjes en lockdowns te komen. Want, beweert het tweetal, vanuit de samenleving zouden die geluiden opsteken. Mensen voelen zich niet veilig meer. Willen dat er iets gebeurt. Wat een huichelachtig toneelstuk van twee nepjournalisten die zich laten gebruiken door fascistische politici.
Dit is echt niet best om te zien. Fidan Ekiz en Sven Kockelmann gebruikten hun positie op de NPO gisteravond feitelijk om Ernst Kuipers (minister van Volksgezondheid) te smeken om zo snel mogelijk toch maar weer verplichte mondkapjes in te voeren en, natuurlijk, een nieuwe lockdown af te kondigen. Want, logen de twee, de samenleving zou daar zogenaamd om vragen:
Sorry hoor, maar ik ken bijna niemand die hier om vraagt of die hoopt dat zulke maatregelen terug komen. De enigen die er wél op hopen zijn het fascistische/marxistische tuig in de politiek en in de media. Normale Nederlanders staan zelfs op het punt van rebelleren als deze dictatoriale maatregelen een comeback maken. En ja, dat bedoel ik letterlijk. Ze zijn dan bereid de straat op te gaan en er op die wijze een einde aan te maken.
Bij de NPO kunnen ze net doen alsof deze vraag 'uit de samenleving' komt, maar werkelijk iedereen weet dat dit een leugen is. 
Maar waar komt de vraag dan wel vandaan? Nou, me dunkt dat Jan Bennink het goed ziet. Hij stelt op Twitter namelijk dat het "volledig opgezet" is. "Helemaal gescript." 
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Uit alle cijfers blijkt dat het enorm meevalt met de impact van 'corona' op het aantal doden in ons land. Sterker nog, we zitten in een situatie waarin we het al hebben over 'magische oversterfte' omdat het hoge aantal sterfgevallen duidelijk niet gelinkt is aan corona. Er is werkelijk geen énkele reden om met ideeën voor lockdowns en/of mondkapjes te komen. Geen enkele!
Dat ze dit nu toch weer proberen bij de NPO zegt ons álles over de kwalijke rol die de publieke omroep speelt in ons land - en ook over de ranzige coalitie die ze vormen met de zittende macht. Want je moet eens goed kijken naar de gezichtsuitdrukking van Kuipers. Die man geniet ervan. Hij lácht bijna.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten