shutterstock 2310033445

Klimaatterroristen opgelet: De tijden van zorgeloos andere weggebruikers terroriseren zijn voorbij!

Binnenlandsep 14 2023, 13:00
Goed nieuws voor alle hardwerkende Nederlanders die het zat zijn om elke keer opgehouden te worden door zelfbenoemde 'klimaatredders' van Extinction Rebellion: er is eindelijk gerechtigheid in zicht! De politie en het Openbaar Ministerie in Den Haag zijn het blijkbaar zat om steeds weer de rol van babysitter te spelen voor deze activisten. Ze overwegen nu om arrestanten wél te registreren na hun zoveelste stunt op de A12.
Laten we even een stap terug doen en dit in perspectief plaatsen. Deze klimaatterroristen worden met fluwelen handschoentjes aangepakt. Ze blokkeren belangrijke wegen, veroorzaken chaos, maar worden vervolgens naar het ADO-stadion gebracht zonder enige vorm van registratie. Alsof ze op een schoolreisje zijn in plaats van deel te nemen aan illegale activiteiten! Maar zoals het gezegde luidt: aan alles komt een eind. En het ziet ernaar uit dat de vrije pasjes van deze eco-terroristen bijna op zijn.
Het is duidelijk wat de verborgen agenda van deze groep is. Ze zijn niet zozeer bezorgd over het klimaat, maar willen ons prachtige kapitalistische systeem onderuit halen. Hun dromen van een communistisch Nederland zijn even onrealistisch als gevaarlijk. Gelukkig lijkt het erop dat de autoriteiten dit nu ook inzien en eindelijk actie ondernemen.
Voor de lezers van De Dagelijkse Standaard komt dit als een verademing. We hebben het allemaal gevolgd: de onophoudelijke berichtgeving over de 'daden' van deze klimaatdrammers en hun pogingen om Nederland te transformeren naar hun utopische visie. Maar nu, met de mogelijke registratie van deze arrestanten, ziet het ernaar uit dat ze niet langer hun gang kunnen gaan. Eindelijk worden ze behandeld als de wetsovertreders die ze zijn!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we wél hard en uitgesproken. Daarom lees jij DDS graag... maar het betekent ook dat we afhankelijk zijn van jouw steun om DDS overeind te houden. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons altijd uitgesproken, gepassioneerd en fel te blijven.
De boodschap is helder en duidelijk: Nederland is het zat. Het is tijd voor gerechtigheid, het is tijd dat deze klimaatterroristen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten