Lucassen2015

Martin Bosma en Thierry Baudet ontmaskeren Leo Lucassen: 'Hij verwoordt wat NPO66 en linkse journalisten denken'

Binnenlandokt 09 2022, 8:25
De linkse academicus en opiniemaker Leo Lucassen werd door het Parool gevraagd om een opiniestuk te schrijven over "het gebrek aan solidariteit in Nederland en Europa." Dat deed hij natuurlijk met alle liefde. Maar Martin Bosma en Thierry Baudet maken daarom terecht duidelijk dat deze man gevraagd wordt voor dit soort dingetjes omdat hij precies verwoordt wat het mediakartel wil horen
"Naar aanleiding van de komst van een veercruiseboot voor asielzoekers in het Westelijk Havengebied van Amsterdam schreef ik op verzoek van [het] Parool een opiniestuk over het gebrek aan solidariteit in Europa en binnen Nederland," aldus Leo Lucassen op Twitter.
Martin Bosma is totaal niet verbaasd dat Lucassen hierover mag schrijven voor de linkse krant. "Leo Lucassen zegt wat de linkse journalisten denken. Hij vertolkt hun mening," stelt hij terecht. "Daarom verschijnt hij zo vaak bij NPO66. Daarom vraagt [het] Parool hem een opinie-artikel te schrijven."

Leo Lucassen zegt wat de linkse journalisten denken. Hij vertolkt hun mening. Daarom verschijnt hij zo vaak bij NPO66. Daarom vraagt @parool hem een opinie-artikel te schrijven.

Leo Lucassen
Leo Lucassen
@Leolucassen

Naar aanleiding van de komst van een veercruiseboot voor asielzoekers in het Westelijk Havengebied van Amsterdam schreef ik op verzoek van @parool een opiniestuk over het gebrek aan solidariteit in Europa en binnen Nederland. parool.nl/columns-opinie…

Image
Image
810
Reply
Dit lokt weer een reactie uit van Thierry Baudet. De FVD-leider is het helemaal eens met Bosma, maar voegt daar aan toe dat dit juist ook weer is waarom mensen als hij en Bosma nérgens de ruimte krijgen om hun mening te delen.
"En omgekeerd mogen Martin Bosma en ik daarom NOOIT ons verhaal doen in de kranten of op tv. Tolerantie, inclusiviteit, diversiteit zijn gelegenheidsargumenten om dingen waar het systeem tegen is stuk te maken - niet om een waarde uit te drukken waar men zelf écht in gelooft," aldus Baudet.

En omgekeerd mogen @Martinbosma_pvv en ik daarom NOOIT ons verhaal doen in de kranten of op tv. Tolerantie, inclusiviteit, diversiteit zijn gelegenheidsargumenten om dingen waar het systeem tegen is stuk te maken - niet om een waarde uit te drukken waar men zelf écht in gelooft.

Martin Bosma
Martin Bosma
@Martinbosma_pvv

Leo Lucassen zegt wat de linkse journalisten denken. Hij vertolkt hun mening. Daarom verschijnt hij zo vaak bij NPO66. Daarom vraagt @parool hem een opinie-artikel te schrijven.

1.0K
Reply
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo is het natuurlijk maar net. Dit soort figuren zijn de 'intellectuelen' van modern links. Zij krijgen alle ruimte om voortdurend zoveel mogelijk mensen te indoctrineren met hun linkse gedachtegoed. Maar als je dan vraagt of wij van rechts misschien ook wat ruimte mogen krijgen om onze mening te delen in diezelfde kranten of bij die zelfde tv-omroepen, dan is het antwoord steevast: 'Neen.' Want het gaat ze niet om diversiteit of dergelijke kul, maar om het indoctrineren van het volk. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten