Screen Shot 2022 08 24 at 165809

Maxim Hartman slijmt bij de Wokers: 'Vrouwen zijn op bijna alle punten superieur'

Binnenlandaug 24 2022, 15:43
Maxim Hartman staat bekend als een man die weleens harde opmerkingen maakt over trouwen. In deze Woke-tijden kan dat natuurlijk niet meer. En dus doet Hartman wat een zwakke man in dat soort situaties altijd doet: hij kruipt door het stof en roept dat vrouwen eigenlijk superieur zijn aan mannen.
Het is werkelijk om misselijk van te worden. Maxim Hartman - zogenaamd een stoere man - die ineens tekst en uitleg gaat geven over wat hij bedoelt met allemaal uitspraken die hij heeft gedaan over het zwakkere andere geslacht.
Maar het is echt zo. Bij, hoe kan het ook anders, NPO Radio 1. Want dat is blijkbaar waar 'Woke-zondaars' tegenwoordig naartoe gaan om "sorry, ik bedoelde het niet zo" te roepen.
"Ik word vaak verkeerd begrepen," aldus de nieuwe zelfverklaarde feminist. "Als het over vrouwen gaat bijvoorbeeld."
Oh ja, hoe dan?
Nou, dat wil hij best even uitleggen.
"Mensen denken dat ik vrouwen haat, maar dat is helemaal niet zo. Je moet vrouwen serieus nemen," aldus Hartman. Maar wacht, hij is nog maar net begonnen. Want dit is het punt waarop de zelfkastijding begint.
"Ze zijn superieur, op bijna alle vlakken. Ze hebben het niet nodig om voorzichtig aangepakt te worden, je moet er gewoon met gestrekt been in. Ik steun vrouwen."
Oh gossie, wat mooi.
Maar wacht, Maxim, je hebt nog niets negatiefs gezegd over mannen. Dat je vrouwen superieur vindt, oke, maar dat is vooral positief over hén. Kun je niet iets zeggen over de man?
Jawel!
"Mannen zijn sukkels. Ze laten over zich heen lopen. Ze vinden het prima dat een vrouw alles bepaalt."
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ah kijk. Dus dat is hoe deze zogenaamde truth-teller het spint. Hij is eigenlijk niet te cancelen (niet doen, alsjeblieft, want hij is lief!) omdat zijn harde woorden over vrouwen juist voortkomen uit zijn overtuiging dat ze beter zijn dan mannen, omdat mannen sukkels zijn.
Nou is het zeker zo dat heel veel Nederlandse mannen over zich heen laten lopen, maar daar hoef je natuurlijk de term "sukkels" niet voor te gebruiken... en je hoeft al helemaal niet te gillen dat vrouwen "superieur" zijn. Maar dat doet Maxim wel. Want Maxim is in zijn kleine, kleine hartje, in feite nou juist de sukkel over wie hij het heeft. Woke-watje dat het is.
Overigens moeten Nederlandse mannen inderdaad voor zichzelf opkomen en vrouwen terugfluilten als ze hen willen domineren. Maar Hartman roept nu alleen maar dat vrouwen "superieur" zijn omdat hij de bui ziet hangen en bang is om gecanceld te worden. Wat een ruggengraat zeg, poeh.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten