screen shot 2022 08 24 at 13

[Video] Johan Derksen sloopt Arie Boomsma: 'Een volwassen man die dat doet moet echt psychologische hulp zoeken'

Binnenlandaug 24 2022, 15:15
Bij Vandaag Inside had Johan Derksen dinsdagavond weinig positiefs te zeggen over Arie Boomsma. "Een volwassen man die dat moet echt professionele hulp zoeken," zei Derksen toen hij een video zag waarin Boomsma met sokken aan een glijbaan gebruikt als fitnessinstrument.
Arie Boomsma komt al langer regelmatig in het nieuws met merkwaardige filmpjes. De man is topfit en wil graag dat anderen dat ook weten. Dus dan zie je hem een ijsbad inlopen en daar dan heel Zenachtig in zitten (hartstikke gezond Arie, maar laat dat filmpjes posten ervan maar over aan Wim The Iceman Hofman). Of je ziet hem sporten onder het motto: doe dit en ook jij loopt er straks hartstikke buff bij. 
Het is een beetje een aanfluiting allemaal, omdat niemand die man serieus neemt.
Dat vind ik niet alleen, dat vind Johan Derksen ook. Nou ja, wat zeg ik: Derksen vindt dat al langer en vooral ook gepassioneerder. Want als Derksen een hekel heeft aan iemand dan is het aan Arie 'Fitnessgoeroe' Boomsma. 
En dus ging de opiniemaker gisteren even heerlijk los bij Vandaag Inside.
Zoals wel vaker was het ook in dit geval volkomen terecht. Want Boomsma had weer een totaal bizarre video van zichzelf op TikTok geplaatst.
In het filmpje legt hij uit aan zijn kijkers dat het op vakantie soms lastig is om te sporten. Je hebt immers niet overal een fitnessruimte. Maar goed nieuws, meneer heeft de ideale oplossing!
Oh ja?
Ja!
Dan zie je sokken in beeld. Die trek je aan, aldus Boomsma. En vervolgens ga je over op... een Arie Boomsma die met de sokken aan een glijbaan gebruikt als loop- / renmachine. I kid you not.
"Een volwassen man die dat doet moet echt professionele hulp zoeken," vatte Derksen de situatie terecht samen. Daarop zei een tafelgast dat hij "jongens van 5 en 1 heeft" die dat ook doen.
"Ja," zei Derksen daarop, "dat zijn kínderen."
(Het artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
"En die man vindt dat wíj́ weg moeten," zei Derksen daarna ook nog. Want, inderdaad, Boomsma heeft een spuughekel aan Derksen, Wilfred Genee en René Derksen. Zogenaamd omdat het drietal niet Deugt en niet Woke genoeg, maar feitelijk natuurlijk omdat ze hém regelmatig afkraken. Want als iemand als Boomsma - met een ego van jewelste die hij verstopt achter egoloosheid - iets erg vindt, dan is het om bespot te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten