nato valisministrite kohtumine brusselis 2811 29 foreign ministry of estonia at nato on 28 november 2023 2

NAVO-militair Rob Bauer waarschuwt: Samenleving moet zich aanpassen aan nieuw tijdperk

Binnenlandjan 17, 19:00
Niet alleen moeten de legers van de NAVO-landen zich aanpassen, maar de gehele samenleving lijkt zich kennelijk te moeten aanpassen aan een nieuw, onvoorspelbaar tijdperk, althans volgens de Nederlandse admiraal Rob Bauer. Volgens de NAVO-militair is dit de enige manier waarop de NAVO zichzelf kan verdedigen en tegelijkertijd Oekraïne kan bijstaan in zijn zogenaamde strijd op leven en dood.
Alsof het nog niet belachelijk genoeg is, wil de Nederlandse admiraal Rob Bauer, de zogenaamd belangrijkste militaire adviseur van de NAVO, dat niet alleen overheden, maar ook private partijen hun mindset veranderen. Hij praat over een tijd waarin alles kennelijk te plannen, te voorzien en te beheersen was, gericht op efficiëntie, maar dat we nu moeten overstappen naar een tijd waarin alles schijnbaar op elk moment kan gebeuren.
"Van efficiëntie naar effectiviteit," roept hij stoer voor aanvang van een overleg met de hoogste militairen van de NAVO-lidstaten in Brussel. Bauer lijkt eerder al te hebben gemopperd over de vermeende nadruk op efficiëntie en kostenbesparing bij overheden en de defensie-industrie. Volgens hem zou dit ervoor zorgen dat de productie van extra munitie en wapentuig, waar Oekraïne zo om smeekt, maar niet op gang komt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Wat een onzin! Alsof we nu ineens moeten geloven dat de wereld in zo'n staat van chaos verkeert dat we onze hele samenleving moeten omgooien. Misschien moeten we ons afvragen waarom er zoveel aandacht wordt besteed aan zulke vage dreigingen, in plaats van te focussen op de echte behoeften van onze samenleving. Bauer lijkt meer bezig te zijn met zijn eigen frustraties over efficiëntie en kostenbesparing dan met daadwerkelijke veiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten