NOS doet weer aan angstzaaien: 'Het griepvirus is een ware epidemie!'

NOS doet weer aan angstzaaien: 'Het griepvirus is een ware epidemie!'

Daar gaan we weer! De NOS probeert mensen bang te maken voor een killervirus... een virus dat enorme schade kan aanrichten met Kerst. Nee, het gaat niet om corona. Maar om... jawel, de griep. Want blijkbaar hebben we nu last van een ware 'griepepidemie'! Tijd om je weer in je eigen huis te verstoppen, mensen! En ga vooral niet naar buiten als je een beetje snift en kucht!

Het is ronduit schandalig hoe de NOS mensen nu probeert bang te maken voor de griep. Het lijkt alsof ze dezelfde tactieken en strategieën gebruiken die ze vroeger gebruikten om mensen bang te maken voor corona. Door plotselinge koorts, hoofdpijn en een droge hoest als klachten te presenteren die op griep kunnen duiden, proberen ze mensen bang te maken. Vervolgens worden er "experts" geciteerd die bevestigen dat er echt sprake is van een epidemie.

Maar wat is het doel hiervan? Waarom probeert de NOS mensen bang te maken voor de griep? Is het om hun kijkcijfers op te krikken? Of is het om mensen te dwingen om zich te laten vaccineren? Hoe dan ook, dit soort paniekzaaiende berichtgeving is absoluut onacceptabel.

Wat is er mis met het geven van objectieve informatie over de griep, zonder mensen bang te maken? Waarom moeten we continu worden overstelpt met waarschuwingen over hoe gevaarlijk de griep is, terwijl het in feite een heel normale en jaarlijks terugkerende ziekte is?

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is tijd voor de NOS om een einde te maken aan deze schandalige praktijken en mensen te informeren zonder te proberen hen bang te maken. Laat mensen zelf hun eigen beslissingen nemen over hoe ze zich willen beschermen tegen de griep, in plaats van hen te dwingen om bang te zijn.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties