shutterstock 2175313451

NOS geeft toe: meer kinderen zijn DOODZIEK door gevolgen achterlijke coronamaatregelen

Binnenlanddec 17 2022, 14:35
Het is ongelooflijk, maar het is zo ver: de NOS geeft toe dat het grote aantal kinderen dat opeens ziek is - met deze of gene virusinfectie of bacteriële infectieziekte - waarschijnlijk komt door de ... coronamaatregelen. In de titel van het stuk hierover wordt nog gesuggereerd dat het door corona komt, maar in de laatste twee paragrafen wordt de waarheid dan toch maar hakkelend toegegeven.
Eerder vandaag berichtten wij dat het hoofd van de Duitse IC-vereniging zegt dat er meer zieken dan ooit zijn in zijn land. En dat is gek. Want het kan geen corona zijn ('vaccins!')... en nee, dat is het ook niet. Mensen zijn ziek met heel veel andere virussen. Zo gek, hoe dat kan.
Nou, bij de NOS geven ze nu ook toe dat steeds meer mensen doodziek worden van allerlei virusjes en bacteriën die voorheen veel minder significant waren. De staatsomroep richt zich daarbij op kínderen. Want die liggen ineens massaal plat met zogeheten groep-A-streptokokkenbacteriën.
In de titel van de NOS - het deel van een artikel dat door de meerderheid van de mensen gelezen wordt - staat heel opvallend: "Meer kinderen met steptokokkeninfectie, mogelijk effect van pandemie." Dat geeft natuurlijk bewust de indruk dat corona iets met onze kinderen gedaan heeft waardoor die hartstikke snel en hartstikke serieus ziek worden.
Maar nee. Dat is het niet. Het ligt niet aan 'de pandemie,' maar aan de achterlijke reactie van het kabinet erop. En ja, in de laatste twee paragrafen - ook de twee paragrafen die het minst gelezen worden van allemaal - is de NOS opeens eerlijk en open. 
"Volgens kinderarts Mirjam van Veen van het Juliana Kinderziekenhuis is het hoge aantal infecties mogelijk het gevolg van de coronamaatregelen," aldus de NOS. Vervolgens wordt die Van Veen geciteerd. "We zien de toename vooral bij kinderen onder de vijf jaar," aldus die dame. "Die kinderen waren in de coronatijd juist in de periode waarin je afweer moet opbouwen. En dat is veel minder gebeurd."
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Jeetje. Joh. En weet je wat? Heel veel kinderen zijn tegenwoordig ziek - zeker kinderen van onder de vijf jaar oud, maar ook daarboven (hoewel met name die van jonger dan 5, goddank dat de mijne 5,5 jaar oud is). En die lijden niet alleen aan streptokokken, maar aan de griep, RS, rhinovirus, etc. Sterker nog, die kids worden om van alles en nog wat ziek. Natuurlijk was dat tot op zekere hoogte altijd al zo. Maar nu is het echt een gekkenhuis. Je hebt hele klassen waar nog maar de helft van de kinderen naar school komt - de andere helft zit letterlijk ziek thuis. En dat is in elk land aan de hand waar ze die achterlijke coronamaatregelen geïmplementeerd hebben.
Afijn, de NOS weet dit ook. De andere media ook. Maar ze berichten er niet - of nu nauwelijks - over omdat ze a) niet willen toegeven dat de wappies al die tijd gelijk hadden en b) zij ongelijk. Trouwens, ze willen eigenlijk dat er bij een volgende 'pandemie' weer op dezelfde manier wordt ingegrepen. Dat kan natuurlijk niet als iedereen begrijpt dat de eerste reactie een faal eersteklas was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten