2022 09 01 5

Heerlijke shitstorm op Twitter na propaganda TV Op1 in AZC Ter Apel

Binnenlandsep 01 2022, 14:00
Wat bedoeld was als een grote emo-show om medelijden op te wekken klapt nu als een boemerang terug in het gezicht van de NPO. De kijkers zijn woedend over de uitzending van Op1 (EO) in AZC Ter Apel. Ze worden op Twitter afgemaakt door het publiek en daar kunnen wij als DDS alleen maar om gniffelen. De massa heeft het door als zij propaganda voorgeschoteld krijgen.
Zoals jullie zien was het echt wereldvreemde TV. Dit is gewoon een dolk in de rug voor de mensen uit Ten Apel die dagelijks te lijden hebben onder de terreur van veiligelanders. Rene Kemp ziet dit ook met verbazing aan: '' Madam is verbaasd dat Nederlanders bang zijn voor criminele overlastgevende veiligelanders uit Marokko en Algerije. Niemand aan tafel zegt iets. Werkelijk ontluisterend deze walgelijke propagandamachine.''
Ook BVNL bestuurslid Hans van Tellingen heeft gekeken en stelt; "Het is triest dat de uitzending van Op1 bij IEDEREEN op zware kritiek kon rekenen. Bij links, bij rechts, bij ‘midden’. Je doet er de immigranten geen plezier mee, integendeel. En de 75% die een asielstop wenst ook niet. De nationale omroep is losgezongen van het land.''
Jean Wanningen stelt terecht dat realistische maatregelen zoals een asielstop niet aan bod komen. Je kunt immers niet dweilen met de kraan open; ''Luister nu zo'n 10 minuten naar Op1 over de asielcrisis. Geen enkele vraag over een mogelijke asielstop als oplossing. Uitsluitend emo-verhalen. Wat een totale nep talkshow."
Elise de Windt zegt dat u niks heeft gemist als u de uitzending niet heeft gezien. 17 miljoen Nederlanders zijn inmiddels afgehaakt en wensen deze propaganda pulp gespekt vol Nederlandhaat niet meer te kijken.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo'n uitzending bevestigt weer het beeld dat de NPO kneiterlinks en hartstikke wereldvreemd is. Het kan qua belastinggeld echt een onsje minder voor de NPO. Ze zijn bevooroordeeld en losgezongen van de realiteit. De NPO is alles waar zij Ongehoord Nederland van beschuldigen, eenzijdig en totaal niet kritisch. Hopelijk heeft de ombudsman van de NPO ook kritisch meegekeken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten