24705223814 0522493ea2 c

PEGIDA slaat terug: sit-in tegen dubbele standaarden en overheidswillekeur

Binnenlanddec 18 2023, 13:00
Genoeg is genoeg! Dat is de duidelijke boodschap die PEGIDA, onder leiding van Edwin Wagensveld, de Nederlandse overheid en de wereld wil laten horen met hun aangekondigde sit-in op het Centraal Station in Den Haag. Vandaag om 19:00 uur is het zover: PEGIDA neemt een standpunt in tegen de flagrante dubbele maatstaven die in ons land heersen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Laten we de feiten onder ogen zien: terwijl pro-Palestina demonstraties, die vaak doordrenkt zijn van antisemitisme en haat jegens Israël, door de vingers worden gezien, worden protesten van groepen zoals PEGIDA, boeren, en anti-coronamaatregelen-demonstranten met harde hand neergeslagen. De politie treedt op met waterkanonnen, lange latten en arrestaties, terwijl de zogenaamde 'vrijheid van meningsuiting' van de linkse groeperingen wordt beschermd en gekoesterd. Is dit de 'gelijkheid' die onze overheid predikt?
Edwin Wagensveld is het zat. Het is tijd om een einde te maken aan deze schijnvertoning van 'rechtvaardigheid' en 'gelijkheid'. De sit-in van vandaag is niet alleen een protest tegen de dubbele standaarden, maar ook een krachtige oproep tot het naleven van het gelijkheidsbeginsel. Als de Palestina-beweging vrijuit mag gaan, waarom wordt PEGIDA dan aan banden gelegd?
De overheid heeft zelf een precedent geschapen door sit-ins van de Palestina-beweging toe te staan. Als de sit-in van PEGIDA vandaag geen doorgang mag vinden, dan is het overduidelijk: de overheid hanteert een beleid van selectieve rechtvaardigheid, waarin de ene groep wordt voorgetrokken en de andere onderdrukt. Dit is een grove schending van de principes van gelijkheid en rechtvaardigheid.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is hoog tijd dat de Nederlandse overheid haar eigen regels eerlijk en gelijk toepast. De ogen van Nederland zijn gericht op Den Haag: zal de overheid consequent zijn, of wordt het weer een staaltje van willekeur en partijdigheid? PEGIDA maakt vandaag een duidelijk statement: genoeg van de dubbele maatstaven, genoeg van de onderdrukking van legitieme protesten. Nederland verdient beter dan deze overheidswillekeur
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten