screen shot 2023 03 21 at 101126

Prins Bernhard's duistere verleden: Overtuigend bewijs gevonden van lidmaatschap NSDAP

Binnenlandokt 04 2023, 9:25
De verhalen en geruchten deden al jaren de ronde, maar nu is er onomstotelijk bewijs: Prins Bernhard, een bruisend figuur binnen de Nederlandse koninklijke familie, was vóór de Tweede Wereldoorlog lid van de NSDAP. En het meest verrassende van dit alles? Het bewijs komt uit zijn eigen archief bericht RTL Nieuws.
Het is een originele lidmaatschapskaart van de beruchte Duitse partij, zorgvuldig bewaard tussen de persoonlijke bezittingen van de prins. Een schokkende ontdekking, zeker gezien het feit dat Prins Bernhard steevast met hand op de bijbel beweerde nooit lid te zijn geweest van de NSDAP.
Toch is er een grotere vraag die boven dit nieuws hangt: Wat is het nut van het oprakelen van dergelijke oude zaken? Het is een feit dat vele individuen in de vroege en midden 20e eeuw beslissingen namen die we nu als "fout" zouden bestempelen. De wereld en de tijdsgeest waren toen anders, en de keuzes van toen kunnen niet volledig worden begrepen zonder die context.
Toch werpt dit nieuwe licht op het leven en de integriteit van Prins Bernhard. Als een figuur van zijn statuur, die altijd heeft beweerd boven dergelijke zaken te staan, toch dergelijke geheimen met zich mee droeg, wie kunnen we dan nog vertrouwen? Aan de andere kant de prins had qua vrouwelijk schoon ook veel geheime veroveringen dus hier moeten we ook niet vreemd van opkijken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Terwijl sommigen zullen zeggen dat dit oud nieuws is en dat we vooruit moeten kijken, is het toch belangrijk om de waarheid te kennen over onze nationale iconen, zodat we een completer beeld hebben van onze eigen geschiedenis en identiteit. Wat het ook betekent voor het nalatenschap van Prins Bernhard, deze onthulling dient als een herinnering dat de waarheid, hoe pijnlijk ook, uiteindelijk altijd aan het licht komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten