camstra groenlinks

FVD Zoetermeer haalt uit: GroenLinks hypocrisie onder de loep

Binnenlandokt 04 2023, 10:00
Het lijkt erop dat GroenLinks in Zoetermeer tegenstrijdige signalen afgeeft over waar ze werkelijk voor staan. Terwijl de partij publiekelijk beweert op te willen komen voor scheidende ouders in hun zoektocht naar een woning, hebben ze onlangs tegen voorstellen van FVD in Zoetermeer gestemd die precies dat doel dienen. Maar zo kennen we partij weer van communisten en pacifisten zij geven sociale huurwoningen met voorrang aan statushouders.
FVD Zoetermeer heeft niet alleen de inconsistentie van GroenLinks aan de kaak gesteld, maar ook duidelijk gemaakt waar ze zelf voor staan. Het is geen geheim dat de woningmarkt oververhit is en dat veel mensen moeite hebben om een geschikte woning te vinden. FVD heeft geprobeerd het proces te versoepelen voor degenen die in dringende situaties verkeren, zoals scheidende ouders. GroenLinks, die beweert dit belang te delen, heeft echter herhaaldelijk tegen deze maatregelen gestemd.
De vraag rijst: waarom deze discrepantie tussen woorden en daden? Is GroenLinks daadwerkelijk begaan met de problemen van scheidende ouders, of zijn dit slechts holle woorden om politieke punten te scoren? Wij denken het laatste in aanloop naar de verkiezingen.
Het is hoog tijd dat politieke partijen transparant en consistent zijn in hun acties en standpunten. FVD Zoetermeer heeft een duidelijk signaal afgegeven over waar ze voor staan. Nu is het aan de kiezers om te beslissen welke partij echt hun belangen dient en welke partij slechts met de wind meewaait. Dit geldt natuurlijk ook op nationaal gebied.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
De bal ligt nu bij GroenLinks. Het wordt tijd dat ze kleur bekennen en eerlijk zijn over hun werkelijke intenties. Gelukkig wordt het voor steeds meer mensen duidelijk dat zij de globalistische agenda nastreven. FVD Zoetermeer blijft ondertussen vastberaden in hun missie om het beste te doen voor de inwoners van hun stad.


Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten