2022 11 07 2

Wopke 'Klimaatridder' Hoekstra kan zich als EU-marionet eurocommissaris noemen

EUokt 04 2023, 11:00
Het heeft niet lang geduurd voordat Wopke Hoekstra zich volledig heeft ondergedompeld in de EU-bubbel. Na een intensieve en langdurige hoorzitting heeft de kandidaat-Eurocommissaris voor Klimaat het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen: een groen licht om 'klimaatridder' van de Europese Commissie te worden schrijft de Telegraaf.
Hoekstra, die ooit werd gezien als een gerespecteerd minister van het CDA, lijkt in recordtempo te zijn veranderd in een ware 'wokewaanzinnige' klimaatridder. Deze transformatie kwam niet zonder slag of stoot. Na twijfels vanuit de Groenen en sociaaldemocraten moest hij zes extra schriftelijke vragen beantwoorden, waarin hij duidelijk maakte dat hij volledig mee gaat in de groene totalitaire golf die over Europa raast.
Het is geen verrassing dat de Europese Unie iemand als Hoekstra omarmt. Deze supranationale entiteit, die vaak bekritiseerd wordt om zijn gebrek aan democratische legitimiteit, heeft wederom bewezen dat zij de voorkeur geven aan hielenlikkers boven echte leiders. Als Hoekstra morgen een baan had kunnen krijgen bij een willekeurige organisatie, had hij ongetwijfeld zijn principes overboord gegooid om die baan te bemachtigen. Het type persoon dat we nu voor ons zien, is iemand die alles zal doen voor macht en erkenning.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Het feit dat Hoekstra, na zo'n korte tijd in Brussel, al zo ver verwijderd lijkt van zijn CDA-roots, is zorgwekkend. Wat voor veranderingen kunnen we nog meer verwachten van deze nieuwe 'klimaatridder'? Eén ding is zeker: de invloed van de Europese bubbel is niet te onderschatten, en Hoekstra lijkt er volledig in te zijn gezogen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten