dutch national police vw transporter t7

Schokkend! 52-jarige man spreekt testosteron-tuig aan op vuurwerkoverlast en wordt dodelijk mishandeld

Binnenlandjan 03 , 16:00
Het is helaas een jaarlijks terugkerend fenomeen: ouderen die volledig worden belaagd door testosteron-tuig dat zich niet normaal kan gedragen wanneer mensen hen aanspreken op hun gedrag. Deze trend is al jaren aan de gang en ook tijdens de afgelopen nieuwjaarsnacht was het weer raak.
Een 52-jarige man uit Leek sprak jongeren aan die vuurwerk naar zijn hond gooiden en moest dit na een mishandeling met zijn leven bekopen. De man liet rond 02.30 uur in de nieuwjaarsnacht zijn hond uit, niet ver van zijn huis in het Groningse dorp. Een groepje jongeren vond het nodig vuurwerk naar de hond te gooien. Toen de man hier iets van zei, werd hij aangepakt door het schaamteloze tuig. De man wist nog thuis te komen maar overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen.
De politie erkent op de hoogte te zijn van "dit verhaal", maar zolang het onderzoek nog aan de gang is, willen ze niets prijsgeven over de zaak. "Het onderzoek is nog in volle gang," aldus de politie in een reactie tegenover HDVHN. Er is een 18-jarige man opgepakt, en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Het dorp is in diepe schok na de gebeurtenis, waarbij mensen spreken van "een drama". Het slachtoffer was vrijwilliger bij de plaatselijke ijshockeyclub. "Hij zou komend weekend weer fluiten." Het slachtoffer stond binnen zijn vereniging bekend als iemand die zich hard maakte voor goed gedrag en altijd een luisterend oor bood. "Hij probeerde de angel uit de situatie te halen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Dit is de maatschappij waarin we terecht zijn gekomen. Wanneer we elkaar aanspreken op ongepast gedrag, moet je maar afwachten of je niet finaal wordt toegetakeld. We laten het allemaal gebeuren en het is maar weer de vraag wat voor fopstraf dit tuig krijgt voorgeschoteld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten