30183521372 4b405e5259 c

Vandalisme in het hart van Amsterdam: Eco-terroristen bekladden Beurs van Berlage!

Binnenlandsep 06 2023, 14:00
Het lijkt wel of we elke dag wakker worden in een steeds absurder wordend Nederland. Vandaag was het zover: de Beurs van Berlage, een stukje trotse Nederlandse geschiedenis, is het slachtoffer geworden van een stel losgeslagen milieu-activisten. Onder het mom van "klimaatverandering bestrijden", hebben ze het nodig gevonden om een historisch monument te bekladden met groene verf bericht AT5. Ja, je leest het goed, groen.
Misschien hoopten ze dat de kleur van moeder natuur ons zou laten inzien dat hun actie gerechtvaardigd was? Wat een farce! Het besloten evenement dat in de Beurs van Berlage plaatsvond, had uit veiligheidsoverwegingen geen ruchtbaarheid gekregen. Maar dat weerhield deze 'krijgers voor de planeet' er niet van om hun sporen na te laten.
En, alsof dat nog niet genoeg was, kwam er om 8.30 uur nog een groep demonstranten opdagen. Tien man sterk, vastberaden om... ja, wat eigenlijk? Om te laten zien dat zij het recht hebben om ons erfgoed te vernielen in de naam van hun zaak? En het meest verbijsterende is dat dit allemaal gebeurt onder het toeziend oog van burgemeester Halsema. In het Amsterdam van vandaag lijkt het erop dat zolang je het label 'activist' draagt, je wegkomt met bijna alles. Je moet dan natuurlijk wel de doelen nastreven van de globalistische agenda.
We moeten ons serieus afvragen wat voor boodschap dit naar onze samenleving stuurt. Dat het prima is om eigendom te vernielen zolang je maar beweert dat het voor een "goed doel" is? De politie, die toevallig langsreed en de graffiti ontdekte, was snel ter plaatse. Maar wat gebeurt er nu echt? Zullen deze activisten worden gestraft of zullen ze gewoon doorgaan met hun vernietigende acties, wetende dat ze ermee weg kunnen komen?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het wordt hoog tijd dat we een einde maken aan deze waanzin. Nederland verdient beter. Ons erfgoed verdient respect. En de eerlijke, hardwerkende burgers van dit land verdienen beter dan wakker te worden met het nieuws dat een stukje van hun geschiedenis is besmeurd door een groepje doorgedraaide fanatici. Daarom wees wijs en stem verstandig op 22 november.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten