shutterstock 1033346143

Verbazingwekkende situatie in provincie Zuid-Holland: Energietransitie eist tol voor vee, maar Partij voor de Dieren lijkt selectief begaan

Binnenlandjun 22 2023, 14:00
De onnodige energietransitie lijkt zijn tol te eisen in Zuid-Holland, waar een hoogspanningsleiding dwars door agrarische grond wordt gepland. Deze situatie kan mogelijk leiden tot drastische gezondheidsschade voor het vee. Wanneer FVD fractievertegenwoordiger Marco van den Boomgaard dit aankaart in de Staten van Zuid-Holland, komt de Partij voor de Dieren met een opmerkelijke reactie die doet twijfelen aan hun ware intenties.
In Zuid-Holland lijkt de onnodige energietransitie een bijzondere wending te nemen, met mogelijk ernstige gevolgen voor het vee op agrarische grond. Een geplande hoogspanningsleiding baart zorgen over de gezondheid van het vee. Wanneer fractievertegenwoordiger Marco van den Boomgaard (FVD) dit probleem aankaart in de Staten van Zuid-Holland, krijgt hij een verrassende reactie van de Partij voor de Dieren, die doet twijfelen aan hun oprechte betrokkenheid.
Het is algemeen bekend dat de Partij voor de Dieren begaan is met het welzijn van dieren, inclusief landbouwdieren in de veeteelt. Echter, wanneer het aankomt op de situatie met de hoogspanningsleiding en het mogelijke gevaar voor vee, lijken ze selectief begaan te zijn. Statenlid Hanke Hoogerwerf van de Partij voor de Dieren geeft toe: "Ik kan me echt niet aan de indruk onttrekken dat het welzijn van vee in dit geval heel selectief is." Het lijkt erop dat de Partij voor de Dieren in deze situatie beter omgedoopt kan worden tot de Partij tegen de Dieren.
Deze opmerkelijke reactie roept vragen op over de oprechtheid van de Partij voor de Dieren als het gaat om dierenwelzijn. Is hun betrokkenheid beperkt tot selectieve gevallen die passen binnen hun ideologische overtuigingen? Is het welzijn van vee dat uiteindelijk naar de slacht gaat minder belangrijk dan dat van andere dieren? Deze situatie toont aan dat de Partij voor de Dieren mogelijk niet zo begaan is met het welzijn van álle dieren als ze willen doen geloven.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Terwijl de energietransitie zijn tol begint te eisen, met mogelijke gevolgen voor het vee in Zuid-Holland, lijkt de Partij voor de Dieren zichzelf in een ongeloofwaardige positie te hebben geplaatst. Hun selectieve begaanheid met dierenwelzijn brengt hun geloofwaardigheid en consistentie in het geding. Het wordt steeds duidelijker dat de Partij voor de Dieren in dit geval niet de belangen van alle dieren behartigt, maar eerder hun eigen ideologische agenda volgt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten