6709504391 a4be3f0685 c

WoningbouwersNL's absurde voorstel: Bouwen om bevolkingsgroei mogelijk te maken!

Binnenlandsep 06 2023, 10:15
Wanneer je dacht dat de woningcrisis in Nederland al verwarrend genoeg was, komt WoningbouwersNL met een schokkende 'oplossing' om onze haren recht overeind te laten staan. Hun 'geniale' idee? Verdubbel simpelweg het aantal nieuw te bouwen huizen vanwege onze bevolkingsgroei. En het wordt nog gekker: directeur Coen van Rooyen suggereert dat deze huizen specifiek nodig zijn voor... arbeidsmigranten in de Telegraaf.
Het is bijna onvoorstelbaar dat woningbouwers nu gaan bepalen hoe ons migratiebeleid eruit moet zien. Hun doel is duidelijk: profiteren van de woningnood en hun portemonnee spekken. Want laten we wel wezen, meer huizen betekent simpelweg meer winst voor deze bouwreuzen. Maar het echte dilemma dat wij als samenleving moeten confronteren is: wie zorgt er voor al deze arbeidsmigranten als zij oud worden? WoningbouwersNL lijkt het probleem gewoon naar de volgende generatie te willen schuiven.
Het feit dat de organisatie zich baseert op een onderzoek van denktank Denkwerk, die beweert dat er binnen vijftien jaar een enorm tekort aan handen in de zorg zal zijn, doet niets af aan de absurditeit van hun voorstel. De bouwsector lijkt gewoon het woningtekort aan te grijpen om de eigen financiële belangen na te streven.
Wat Nederland nu echt nodig heeft, is een weldoordacht beleid dat verder kijkt dan de belangen van een paar grote bouwbedrijven. Het kortzichtige idee van WoningbouwersNL om de bevolking met maar liefst zes miljoen te laten groeien, laat alleen maar zien hoe ver de belangen van deze partijen verwijderd zijn van de echte problemen van de Nederlandse burger.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dit soort roekeloze 'oplossingen' moet aan de kaak gesteld worden. Het is tijd dat we de intenties van dergelijke organisaties onder de loep nemen en een beleid opstellen dat in het belang is van de gemiddelde Nederlander, die simpelweg een betaalbare woning zoekt. Bij De Dagelijkse Standaard blijven we waakzaam en kritisch op dit soort verontrustende voorstellen. Er moet juist een rem op massa-immigratie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten