screen shot 2023 06 20 at 143610

Andrew Tate vervolgd voor verkrachting en mensenhandel

Buitenlandjun 20 2023, 13:40
In het oog van een groeiend schandaal staat de invloedrijke online persoonlijkheid Andrew Tate in Roemenië terecht voor ernstige beschuldigingen, waaronder verkrachting, het smokkelen van mensen en de organisatie van een criminele groepering gericht op seksuele uitbuiting van vrouwen. Zijn broer Tristan en twee anderen zijn eveneens in de aanklacht opgenomen. Alle betrokkenen ontkennen de beweringen.
De eerste arrestatie van de Tate-broers vond plaats in hun residentie in Boekarest in de laatste maand van het vorige jaar. Een paar maanden later, in maart, werd hun detentie omgezet in huisarrest door een besluit van een Roemeense rechtbank.
De officiële aanklacht, ingeleverd bij de rechterlijke macht van Boekarest, stelt dat het viertal in 2021 een criminele organisatie oprichtte met als doel het uitvoeren van mensenhandel, niet alleen in Roemenië, maar ook verder weg, zoals in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
In de aanklacht worden zeven slachtoffers genoemd die naar verluidt door de Tate-broers zijn gelokt met valse voorwendselen van romantische betrokkenheid en huwelijksbeloften. De beschuldigden hebben ook te maken gehad met de inbeslagname van hun bezittingen, inclusief onroerend goed, voertuigen en een aanzienlijk bedrag van meer dan 235 miljoen euro in digitale valuta.
Het proces zal niet direct van start gaan en men verwacht dat het verschillende jaren in beslag zal nemen. Een Roemeense rechter heeft nu een periode van 60 dagen om de zaakdossiers te onderzoeken voordat deze naar de rechtszaal kan worden doorgestuurd.
Een vertegenwoordiger van Andrew Tate, die namens de broers en de twee anderen sprak, gaf aan: "We verwelkomen de kans om hun onschuld aan te tonen."
Er zijn ook afzonderlijke aanklachten die momenteel worden onderzocht, die kunnen resulteren in een andere, losstaande aanklacht, met inbegrip van witwaspraktijken en mensenhandel met minderjarigen.
Andrew Tate heeft opvallend veel aantrekkingskracht op jonge mannen, die zich aangetrokken voelen tot zijn presentatie van een hyper-masculiene en buitengewoon luxueuze levensstijl. Hij portretteert zichzelf als een onverschrokken, onafhankelijke figuur die zich niet conformeert aan maatschappelijke normen. Zijn sociale media staan vol met foto's en video's van exotische auto's, dure horloges, designerkleding en weelderige vakanties. Deze weergave van succes en rijkdom, gecombineerd met zijn uitgesproken en vaak controversiële meningen, lijkt een bepaalde groep jonge mannen aan te spreken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Tate's zelfverzekerde houding en provocerende uitspraken lijken bij deze groep jonge mannen een snaar te raken die verlangt naar zelfstandigheid en dominantie. Hij biedt een beeld van mannelijkheid dat contrasteert met wat vaak wordt voorgesteld in mainstream media, wat hem een soort anti-held status geeft onder zijn volgers. Ondanks zijn controversiële uitspraken en gedrag, blijft zijn populariteit bij deze specifieke groep volgers hoog.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten