Beelden! Elon Musk spreekt Twitter-werknemers toe: 'De vrijheid van meningsuiting is essentieel'

Beelden! Elon Musk spreekt Twitter-werknemers toe: 'De vrijheid van meningsuiting is essentieel'

Teslabaas en hopelijk binnenkort Twitter-eigenaar Elon Musk sprak onlangs Twitter-werknemers toe in een videogesprek. De werknemers hadden gevraagd ingediend, die vervolgens gesteld werden door een hoge vrouwelijke manager. De antwoorden die Musk vervolgens gaf zorgen ongelooflijk voor paniek bij linkse Twitter-deugkneusjes, want de Zuid-Afrikaan gaf eens te meer aan pal te staan voor de vrijheid van meningsuiting.

Musk is niet van plan een stap terug te doen wat betreft zijn plannen voor Twitter. Dat blijkt wel uit een All-Hands gesprek dat hij heeft gehouden met Twitter-werknemers. In het gesprek liet hij weten, gevraagd of hij een "veilige plek" wil creëren voor "diverse groepen" dat de vrijheid van meningsuiting wat hem betreft essentieel is. "Mensen moeten zeggen wat ze denken, zolang ze zich aan de wet houden." Dat soort uitspraken waren ooit heel normaal, maar nu zijn ze revolutionair. De linkse wokies van Twitter willen immers alle niet-Deugers de mond snoeren. Ze raken zelfs al in paniek bij de gedachte dat iemand iets mág zeggen dat niet Woke is.

Een opvallend punt van Musk tijdens het gesprek was dat hij er steeds weer op hamerde dat 'diversiteit' wat hem betreft niet 'woke' en 'deugen' betekent, maar van toepassing is op verschillende soorten denkbeelden - en op het uitbreiden van Twitters' userbase naar andere landen. Hij wil naar 1 miljard gebruikers - minimaal - en zei het niet met zoveel woorden, maar impliceerde wél dat dit écht niet kan als je vol woke-deug-gekte gaat.

In Oost-Azië, Afrika, én het Midden-Oosten hebben ze daar namelijk helemaal niets mee. Dat Woke wordt alleen wat geaccepteerd in het welvarende, corrupte, doorgedraaide Westen. In de rest van de wereld kijken ze ernaar en schudden ze of meewarig het hoofd, of keuren ze het gepassioneerd af. Als je dat soort mensen er niet bij wilt beperk je Twitter dus tot Europa en de VS - en dan ook nog eens alleen maar tot linkse Europeanen en Amerikanen. Daarmee kom je niet eens bijna bij 1 miljard gebruikers.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het blijft fascinerend om te zien hoe Musk de confrontatie aangaat met Twitter-werknemers. Geen wonder dat die Deugkneuzen in paniek zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties