shutterstock 1039128112

George Soros probeert Elon Musk kapot te maken: 'Boycot Twitter!'

Buitenlandmei 04 2022, 17:55
Als je wilt weten of Elon Musk aan de slechte of goede kant van de geschiedenis staat hoef je alleen maar even te kijken naar zijn vijanden. Wat je dan ziet is dat alle progressieve, globalistische supermachten de man tot op het bot haten en hem tegenwerken: George Soros, de EU, en Obama-fanaten.
Er is iets heel - heel! - interessants aan de hand. Hoewel Elon Musk met Tesla 'strijdt tegen klimaatverandering' en met 'neuralink' hoopt een soort van 'Mens 2.0' te creëren is hij tegenwoordig tóch het grootste doelwit van een mondiale zwartmaak-campagne. Hoe komt dat? Wat is er aan de hand? En wie zitten er eigenlijk achter die campagne?
Britse media hebben onderzoek verricht en komen tot de conclusie dat het gaat om globalistische mafketels als George Soros, de EU, en Obama-medewerkers. Al die globalistische progressieve totalitaire figuren hebben de handen ineen geslagen en doen er álles aan om Musk kapot te maken. Waarom? Omdat hij voor de vrijheid van meningsuiting zegt te staan en Twitter overneemt.

De brief

"Elon Musk's takeover of Twitter will further toxify our information ecosystem and be a direct threat to public safety, especially among those already most vulnerable and marginalized," schrijft een groep van zogenaamde NGO's in een brief. Met andere woorden, als Musk doet wat hij zegt - de vrijheid van meningsuiting verdedigen - zullen zogenaamde "gemarginaliseerde groepen" daar onder lijden. Je zou denken dat ze het dan over blanke hetereseksuele mannen hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Nee, het gaat om de oude, vertrouwde Woke-hobby's en slachtoffergroepen.
"Onder leiding van Musk riskeert Twitter een broednest te worden van misinformatie, met medewerking van jouw medewerking, waardoor ons informatie-ecosysteem beïnvloed wordt op een moment dat het vertrouwen in oude instituten en de nieuwsmedia toch al op een historisch laag niveau is," aldus de zeiksnorren.
"You advertentiegeld kan óf Musks ego-project financieren of hem ter verantwoording roepen. We roepen jou op om Musk te dwingen fundamentele principes van gemeenschapsvertrouwen en - veiligheid te respecteren, en om al je advertentiegeld van Twitter te halen als ze dat niet doen."
Met andere woorden, maak Twitter kapot als het sociale medium niet doorgaat met censuur.

George Soros, EU, Obama

Maar wie zitten er eigenlijk achter die brief? Nou, uit onderzoek blijkt dat het niet om objectieve, neutrale toeschouwers gaat, maar om extreemlinkse activisten die er al jaren alles aan doen om de wereld te 'hermaken.'
Een paar mensen die de brief hebben ondertekend zijn: Jesse Lehrich (Hillary Clinton), David Axelrod (Barack Obama), David Brock (Media Matters for America - Hillary Clinton - George Soros mattie)... en dan is er ook nog Access Now.
Access Now's grootste sponsor is... Zweden gevolgd door, niet schrikken, de Open Foundational organisatie van George Soros. "Ook de overheden van Denemarken, Duitsland en Nederland hebben grote bedragen overgemaakt aan Access Now," aldus de Daily Mail. "Dat geldt ook voor Canada."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Met andere woorden, er zijn heel wat organisaties die hun handtekening hebben gezet onder de "brief," maar als je naar hun sponsoren kijkt zie je dat het vooral om stichtingen gaat die gesteund worden door de EU, George Soros, én Obama en Hillary-mensen, aldus de Britse krant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten