shutterstock 1564752907

Benjamin Netanyahu: "Bovenop een medische database wil ik nu een genetische database: geef me wat slijm van je en we hebben het"

Buitenlanddec 22 2022, 8:00
In wat alleen maar 'weer een wapphietheorie die werkelijkheid wordt'-genoemd kan worden heeft Benjamin Netanyahu opgeschept dat hij een genetische database wil van alle Israëlische burgers, net zoals hij nu al een medische database heeft. Ook zei de nieuwe (en oude) Israëlische leider dat hij Pfizer Israël heeft laten gebruiken "als een soort van laboratorium."
Tijdens de coronacrisis en met name tijdens de rollout van de vaccins schrokken veel mensen ervan hoe het er in Israël aantoe ging. Alles werd daar digitaal gedaan (en op papier): Israëli's moesten opeens een QR-code laten zien om ergens binnen te komen, met bewijs dat ze 'gevaccineerd' waren tegen het coronavirus. Hadden ze geen geldige QR-code, dan moesten ze maar lekker thuis blijven. Uiteindelijk werd dat systeem overgenomen door het hele Westen, inclusief door Nederland.

🇮🇱🚨Digitized personal medical records of Israelis are already handed to Pfizer on a silver plate. Now Bibi is adding a GENETIC DATABASE, trading our genome. “Give me a saliva sample, and we have a genetic record over a medical record”. There you have it,out of the horse’s mouth.

1.6K
Reply
Daarnaast was Israël het eerste land waar er op enorm grote schaal 'gevaccineerd' werd. Voor ieder ander land. Dit kwam doordat Israël een deal had gesloten met Pfizer.
Nou, nu de coronacrisis er min of meer opzit is Netanyahu hier over aan het opscheppen. Wat hij zegt - en de wijze waarop hij dat doet - is buitengewoon zorgwekkend.
"Ik heb Pfizer overtuigd om het piepkleine Israël de benodigde vaccins te geven om als eerste uit Covid te komen. En de reden dat ik dat kon doen is dat wij een database hebben, een medische database. 98% van de bevolking heeft een digitaal medisch dossier, een blauwe kaart. Overal waar je naartoe gaat in Israël kun je die kaart gebruiken. Je 'duwt het erin,' en boem! Je weet alles over een patiënt van de afgelopen 20 jaar," aldus Netanyahu.
"Ik zei tegen Pfizer dat we dit systeem zouden gebruiken, en dat we met die informatie konden vertellen wat de vaccins precies deden met mensen. Niet op individueel niveau, maar op basis van statistieken. Wat doet het met mensen met [...] een hoge bloeddruk? Je wilt dat weten. Israël werd dus eigenlijk een laboratorium voor Pfizer."
Ach wat mooi. En vooral helemaal niet doodeng.
Maar Netanyahu is nog niet klaar. Oh nee, er komt nog veel meer 1984-achtig moois aan. "Het is mijn bedoeling om op die medische database een genetische database te zetten. Geef me een slijm-monster. De meeste mensen zullen dit vrijwillig doen, weet ik zeker. Misschien dat we ze gaan betalen," aldus Netanyahu.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Nu hebben we een genetisch dossier op een medisch dossier van een robuuste bevolking - het moet groot en divers genoeg zijn... Dit is een sterke motor. Laat farmaceutische en medische bedrijven nu algoritmes draaien op die databases. Eerst geven we de voorkeur aan Israëlische bedrijven, en daarna aan de wereld. Maar op die manier kun je een biotechnische industrie creëren die je je nu zelfs maar nauwelijks kunt voorstellen."
Vervolgens zei Netanyahu dat Israël daarmee "een licht voor de rest van de wereld kan zijn." Wat zo'n biotechnische industrie, tja, dat willen ze dan natuurlijk allemaal. En met hulp van Israël kan dat geregeld worden.
Nou, dit is helemaal niet zorgwekkend hoor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten