shutterstock 1766811458

BREEK! Colorado-LHBTIQ-nachtclub schutter is... non-binair en wil "hen/hun" genoemd worden

Buitenlandnov 23 2022, 17:00
Toen een geschifte gek op vreselijke wijze een aanval uitvoerde op een LHBTIQ-nachtclub in Colorado riepen alle media direct dat de schutter een rechtsextremistische gek was. Dat is vrijwel zeker onzin. De schutter is namelijk "non-binair," wenst "hen/hun" genoemd te worden, en klaagde jaren geleden al dat "hen/hun" gepest werd vanwege "hun" "non-binaire" identiteit.
De advocaten van de schutter hebben gezegd tegen de rechtbank dat hun cliënt "non-binair" is en "hen/hun" genoemd wil worden. De verdachte, Anderson Lee Aldrich, wordt vervolgd vanwege meerdere moorden en haatmisdaden vanwege de walgelijke schietpartij. Hen/hun vermoordde daarbij vijf onschuldige mensen in een LHBTIQ-nachtclub.
Interessant genoeg is "Anderson" niet de naam waarmee "hen/hun" geboren is/zijn. De oorspronkelijke naam van deze persoon is Nicholas Franklin Brink. Maar in 2016 hebben hen/hun hun naam officieel laten veranderen. De reden daarvoor was dat hen/hun geen contact wilde met hen/hun vader, Aaron Brink. Die vader is een pornoster én MMA-vechter. Zijn toneelnaam is Dick Delaware.
Hoe dan ook, "Anderson Lee Aldrich" wordt door hen/hun advocaten "Mx. Anderson Aldrich" genoemd in officiële documenten in de zaak. Alrich staat weliswaar geregistreerd als een lid van de LDS-kerk (Mormonen), maar is daar nooit actief geweest.
Verder blijkt uit social media-posts van rond 2015 dat de schutter (hard) gepest werd op de middelbare school. Er is zelfs een YouTube-account geopend in zijn naam met de alias "TheAzzbackward." Onder andere een animatie met de titel "Aziatische homo wordt misbruikt" is erdoor geupload.
Uit een interview van CBS News met iemand die 'Aldrich' goed kent blijkt verder dat de verdachte regelmatige aan de heroïne zit en verslaafd is aan opium. 
Anderhalf jaar voor de vreselijke schietpartij had 'Aldrich' hun/hen moeder bedreigd met "een thuisgemaakte bom." Buren moesten toen evacueren. Aldrich rende naar hen/hun moeders woning. Op veiligheidsbeelden valt te zien - die zijn in handen van de media - dat ze Aldrich het huis in helpt. Eenmaal binnen maakte Aldrich een video van 'henzelf' in SWAT-kleding. Die video werd live op Facebook gegooid op het account van Aldrichs moeder. En Aldrich werd dus beschuldigd van het gijzelen van zijn moeder - hoewel zij daar later geen aanklacht voor indiende. En de grootmoeder en -vader ook niet.
Ongelooflijk genoeg is Aldrich met alles weggekomen. Zelfs een speciale wet die bedoeld is om vuurwapens uit handen van gestoorde gekken te houden is genegeerd.
Er wordt nu gekeken naar of 'Aldrich' echt een geschiedenis van non-binair zijn heeft, of dat hen/hun dat nu pas roept, na de moord, in een poging om te voorkomen dat de mogelijke straf voor de massamoord verzwaard wordt wegens 'haatmisdrijven.'
Bij CNN weten ze hoe dan ook al zeker dat het laatste het geval is. Wat enigszins apart is, want we horen juist steeds van Wokers dat we mensen automatisch moeten geloven als ze zeggen dat ze zich als dit of dat identificeren. 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Of om iemand gaat die non-binair denkt te zijn of niet, ik denk dat we sowieso al wel kunnen concluderen dat Aldrich gewoon niet goed bij zijn hoofd is. Zijn eigen moeder gijzelen? Zijn grootouders met een bom dreigen? Heroïne gebruiken, opiumverslaafd zijn? En dan ook nog eens flink gepest zijn op de middelbare school, etc.?
Het moge duidelijk zijn dat 'Aldrich' voor de rest van 'hun' leven vastgezet moet worden. De misdaad die hen/hun gepleegd heeft is ronduit misselijkmakend. Maar hen/hun had al veel eerder uit de samenleving verwijderd moeten worden.
En of hen/hun echt binair zegt te zijn of dat het een juridisch trucje is? Tja, dat gaan we de komende weken vast ontdekken. In elk geval is het belangrijkste dat dit figuur een geschifte malloot is die maar liefst vijf onschuldige mensen op brute wijze heeft vermoord - en van plan was nog veel meer mensen te doden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten