screen shot 2022 09 09 at 13

Brussel capituleert voor Israëlhaat: Schandalige beslissing om Rode Duivels niet tegen Israël te laten spelen

Buitenlandjun 20, 19:00
Het is werkelijk onvoorstelbaar: de stad Brussel heeft besloten om de Nations League-wedstrijd tussen de Rode Duivels en Israël te annuleren in september. Deze capitulatie voor Israëlhaat is een dieptepunt in de Europese sport- en politiekgeschiedenis. NVA Europarlementariër Assita Kanko heeft op X haar verontwaardiging geuit en spreekt er terecht schande van.

Dit is een capitulatie. Dat de stad Brussel de Nations League-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Israël niet kan laten doorgaan vanwege het conflict in het Midden-Oosten is schrijnend. Europa past zich aan. Brussel vermengt ook rechtstreeks sport en politiek en accepteert…

Image
2.0K
Reply
"Dit is een capitulatie. Dat de stad Brussel de Nations League-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Israël niet kan laten doorgaan vanwege het conflict in het Midden-Oosten is schrijnend. Europa past zich aan. Brussel vermengt ook rechtstreeks sport en politiek en accepteert chantage, antisemitisme en de segregatie die in sommige academische kringen al bestaat," aldus Kanko. Ze legt de vinger op de zere plek: Europa buigt voor druk en verliest hiermee haar waardigheid en principes.
De officiële reden voor de annulering is de "humanitaire en veiligheidssituatie in Gaza." Een drogreden die alleen maar aangeeft hoe diep de angst en politieke correctheid geworteld zijn in de Europese hoofdsteden. Het probleem is niet de veiligheidssituatie, maar de onwil om tegen radicale invloeden in te gaan. Het is tekenend dat politici die de politieke islam steunen steeds meer aan invloed winnen, vooral in Brussel. Dit maakt de situatie nog zorgwekkender.
Assita Kanko's woorden weerspiegelen een breed gedeeld sentiment onder degenen die Europa en zijn waarden willen beschermen. "Europa verdient beter," zegt Kanko, en ze heeft volkomen gelijk. Zolang onze politieke verantwoordelijken blijven draaien rond de politiek-correcte pot, zal er niets veranderen. De echte dreiging komt van binnenuit, van criminele haatdragende bendes die meer controle hebben over hun wijken dan de politie en de wetten van het land.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is ongelooflijk, maar dit is de kant die we opgaan in Nederland. Bij DDS zullen we ons hier altijd tegen verzetten... Maar als jij wilt dat we dat blijven doen, dan moet je ons steunen. Het mediakartel en het partijkartel doen er namelijk álles aan om ons te beschadigen. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de radicale gekhoofdjes van Volt.
Deze beslissing om de wedstrijd niet door te laten gaan, is een teken van zwakte en capitulatie. Het toont aan hoe ver de invloed van radicale elementen reikt en hoe bereid Europa is om te buigen voor druk. Dit moet stoppen. Europa moet opstaan tegen deze invloeden en haar waarden van vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid verdedigen. Sport en politiek moeten gescheiden blijven, en beslissingen moeten worden genomen op basis van rede en rechtvaardigheid, niet uit angst en politieke correctheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten