shutterstock 581564755

De dood van een brandweerheld in de vijfde relnacht: Frankrijk verliest zijn vrijheid

Buitenlandjul 03 2023, 13:30
Het trieste nieuws dat een 24-jarige brandweerman zijn leven heeft verloren tijdens het blussen van brandende auto's in de vijfde relnacht in Frankrijk, heeft een golf van woede en verdriet veroorzaakt. Deze jonge held stond klaar om anderen te beschermen en het vuur te bestrijden, maar verloor uiteindelijk zijn eigen leven in de strijd. Het is een tragische herinnering aan de ernst van de situatie waarin Frankrijk zich bevindt.
Volgens de minister van Binnenlandse Zaken vond het incident plaats in een ondergrondse parkeergarage in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Terwijl deze moedige brandweerman zijn plicht deed en levens probeerde te redden, betaalde hij de ultieme prijs. Zijn dood is een pijnlijke herinnering aan het gevaar en de risico's waarmee hulpverleners dagelijks worden geconfronteerd.
Maar wat nog verontrustender is, zijn de meldingen uit Frankrijk dat burgerlijke vrijheden zijn ingeperkt, sociale media en het internet worden beperkt. Het lijkt erop dat de chaos die de relschoppers hebben gecreëerd, de perfecte gelegenheid heeft geboden voor president Macron om een volledig autoritaire en totalitaire machtsgreep te plegen. Dit patroon van machtsmisbruik is iets dat we steeds opnieuw zien gebeuren.
Het is onbegrijpelijk dat deze rellen worden gebruikt als een excuus om de vrijheden van het Franse volk te beperken. Het is een regelrechte schande dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de onrust en vernietiging, worden gebruikt als rechtvaardiging om de democratische waarden en grondrechten van de samenleving te ondermijnen.
In plaats van het aanpakken van de kern van het probleem, namelijk de oorzaken van de onrust en het ongenoegen onder delen van de bevolking, lijkt de Franse regering te kiezen voor onderdrukking en beperking van de vrijheid van meningsuiting. Dit is geen oplossing, maar eerder een escalatie van het probleem. Het geeft Macron de mogelijkheid om zijn macht ongebreideld uit te breiden, ten koste van de fundamentele rechten van de burgers.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De rellen lijken wel steeds wreder te worden. Wie verzint het om met een draaiende kettingzaag achter een motor over straat te gaan rijden. Dat zijn geen mensen meer maar gewelddadige primaten die iets te veel naar maffiafilms hebben gekeken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten