'Extreemrechtse' (zucht) Giorgia Meloni steunt Oekraïne: 'Jullie kunnen op onze loyale steun rekenen!'

'Extreemrechtse' (zucht) Giorgia Meloni steunt Oekraïne: 'Jullie kunnen op onze loyale steun rekenen!'

Toen Giorgia Meloni de verkiezingen in Italië won dachten - en hoopten - veel rechtse West-Europeanen dat ze de moed zou hebben te breken met de belangrijkste globalistische doelen van de elites. Misschien. Maar opvallend genoeg wilde ze meteen duidelijk maken aan Oekraïne dat ze dat land "loyaal" steunt in de strijd tegen Rusland.

Dit is wel heel veelzeggend:

'Extreemrechtse' (zucht) Giorgia Meloni steunt Oekraïne: 'Jullie kunnen op onze loyale steun rekenen!'

Dat is dus de Italiaanse politica Giorgia Meloni - die de verkiezingen in Italië gewonnen heeft - die de Oekraïense president Zelensky vertelt dat hij kan rekenen 'op de loyale steun' van Italië, dat 'het Oekraïense volk' ook onder haar leiding 'zal steunen.'

"Blijf sterk en blijf hoop houden!" schrijft ze vervolgens.

Dat is opvallend. Natuurlijk: Meloni was ook pro-Oekraïne tijdens de verkiezingscampagne. Maar veel Westerse populistische nationalisten hoopten dat ze haar toon enigszins zou wijzigen als ze won. Nou, dat is dus niet het geval. Mevrouw blijft net zo anti-Rusland als voor de verkiezingen, wat volgens sommige critici verklaart waarom ze de verkiezingen 'mocht winnen.'

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Apart hoe dit soort politici steeds weer de politiekcorrecte, door de NAVO geaccepteerde positie, innemen he? Ze lijken heel anders te zijn, maar als puntje bij paaltje komt nemen ze opeens toch precies dezelfde positie in als de oude kartelpartijen.

Het is te hopen dat Meloni tóch bewijst anders te zijn. Zo niet, dan heeft ze de Italianen - vrees ik - valse hoop gegeven.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties