screen shot 2022 09 28 at 12

GroenLinks doodsbang: 'Winst Meloni bewijst dat recht op abortus in gevaar is!'

Politieksep 28 2022, 10:56
Corinne Ellemeet is in paniek. Volgens de GroenLinks-communist bewijst de verkiezingsoverwinning van Giorgia Meloni in Italië namelijk dat "het recht op abortus in gevaar komt." Voor ieder weldenkend mens is dat fantastisch nieuws, maar voor menshatende communisten natuurlijk niet. Daarom wil zij dat dit 'recht' op het doden van een ongeboren kind "voor de wet" wordt vastgelegd.
In Europa zijn er heel veel verschillende landen en volkeren, met verschillende waarden. In Nederland zijn er bijvoorbeeld heel veel D66-achtige figuren die abortus een 'recht' vinden en helemaal gek worden als een ander het ongeboren kind juist wil beschermen. Dit terwijl mensen in Italië en ook in, bijvoorbeeld, Polen abortus eigenlijk juist een misdaad tegen de menselijkheid vinden.
Corinne Ellemeet van GroenLinks is vandaag helemaal in paniek vanwege de overwinning van Giorgia Meloni bij de recente Italiaanse verkiezingen. Meloni en haar partij zijn namelijk tegen abortus. En terecht, natuurlijk, het is gewoon moord. Maar voor Ellemeet is dat een schande. Gevaarlijk. Doodeng. Ze wordt er helemaal onrustig van.
En dus wil ze dat het 'recht' om een ongeboren kind in de baarmoeder in stukken te hakken vast wordt gelegd in de wet. Niet alleen in Nederland, maar in de hele EU. Dus zodat landen als Polen en Italië het niet meer illegaal kúnnen maken (in bepaalde omstandigheden). Want de ethiek van mevrouw Ellemeet gaat natuurlijk ver boven de ethiek van dat soort religieuze, katholieke volkjes.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Arroganter, onmenselijker, vervelender, globalistischer en bemoeizuchtiger dan die halve communisten van GroenLinks (en de nepdemocratische globalisten van D66) worden ze écht niet gemaakt. Al hún waarden moeten bij wet vastgelegd worden; alle andere volkeren met heel andere waarden en principes (met waarden en principes die daadwerkelijk een tijdloze basis hebben) moeten gedwongen worden om ook zo te leven. 
Misselijk. Zéker als je bedenkt dat het hier grof gezegd gewoon om het vermoorden van een ongeboren kind gaat. Iets waar communisten op de één of andere manier altijd heel veel lol aan beleven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten