shutterstock 2146138037

Het Gevecht van de Eeuw: Musk tegen Zuckerberg, Silicon-Valley-stijl! Musk lust Zuckerberg rauw!

Buitenlandaug 16 2023, 10:30
Elon Musk, de onbetwiste koning van de bizarre X-tweets, en Mark Zuckerberg, de ongekroonde heerser van het Facebook-keizerrijk, lijken klaar te zijn voor... een potje armpje drukken? Of is het een epische worstelpartij? In ieder geval, iets wat niemand zag aankomen.
Toen Musk onlangs een grapje op X maakte over een één-op-één gevecht met 'Zuck', reageerde Zuckerberg met een pittig "SEND ME LOCATION". Musk, die nooit een uitdaging uit de weg gaat, opperde direct het Colosseum in Italië. Want waar kun je beter vechten dan op een plek waar gladiatoren het al eeuwen voor je deden?
Maar Zuckerberg, misschien bang voor de Italiaanse zon (of de realiteit van een echt gevecht) weigerde en Musk, in typische Musk-stijl, stelde voor het gevecht te verplaatsen naar Zuckerberg's eigen woonkamer. “Tragisch genoeg was hij ahem "op reis",” liet Musk weten.
Stel het je voor: twee van 's werelds grootste technologische genieën, rijk aan miljarden, gewapend met niets anders dan hun eigen ego en een mogelijke blauwe plek of twee. Het gevecht van de eeuw!
De echte vraag is: wie zou er winnen? Musk, met zijn flamboyante houding en passie voor alles wat elektrisch en ruimtelijk is? Of Zuckerberg, met zijn ietwat robotachtige maniertjes, maar met een rijkdom aan kennis over hoe hij... foto's van katten het meest zichtbaar maakt voor de wereld?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Natuurlijk is de kans dat dit gevecht echt plaatsvindt minimaal. Maar in de wereld van technologie, waar alles mogelijk is, wie weet? Misschien krijgen we op een dag een livestream te zien van Musk en Zuckerberg die de ring instappen (of inloggen op een virtuele realiteit), niet om te boksen, maar om te zien wie er echt heerst in het land van de Big Tech.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten