shutterstock 1388894738 1

Huiszoekingen in Duitsland bij klimaatgekkies van 'Letzte Generation'

Buitenlanddec 13 2022, 17:00
In heel Duitsland zijn huiszoekingen gedaan door de Duitse autoriteiten bij de Duitse klimaatgekkies van ‘Letzte Generation’. Laptops en smartphones zijn in beslag genomen, minstens elf verdachten.
De organisatie wordt in Duitsland gezien als criminele organisatie. De idioten van ‘Letzte Generation’ hebben eerder dit jaar nog oliepijpleidingen gesaboteerd waardoor olietoevoer niet meer mogelijk was. Ook luchthavens en snelwegen werden bezet en hebben ze zich net zoals in Nederland vastgelijmd aan schilderijen in musea. De klimaatgekkies vinden het allemaal angstaanjagend en zo maar gaan gewoon door met hun idiote acties. Zo schrijft de woordvoerster van deze bende idioten op Twitter.

Heute morgen wurde meine Wohnung durchsucht. Vorwurf: Bildung einer #KriminelleVereinigung. Und jetzt? Ja, das ist beängstigend, wenn die #Polizei deinen Kleiderschrank durchwühlt. Aber denkt ihr ernsthaft, dass wir jetzt aufhören werden? #LetzteGeneration

Letzte Generation
Letzte Generation
@AufstandLastGen

++ TÜREN AUFGEBROCHEN BEI FOSSILER LOBBY UND REGIERENDEN ++ Natürlich nicht – heute ab 5 Uhr morgens gab es 11 Hausdurchsuchungen bei uns. Vorwurf „Bildung einer kriminellen Vereinigung“. Elektronische Geräte, wie Laptops und Handys, wurden konfisziert, außerdem Plakate.

3.7K
Reply
De Bondskanselier van Duitsland Olaf Scholz is er ook wel een beetje klaar mee en uitte zijn ongenoegen over deze lui al eerder nadat zij de luchthaven van Berlijn hadden geblokkeerd "niet alleen onbegrijpelijk, maar ook zeer gevaarlijk". Aldus Scholz. De Bondskanselier begrijpt niets van de acties en ziet net als ieder ander normaal denkend mens het nut er niet van in en vraagt zich af hoe dit soort acties zoals het vernielen van kunst het klimaat gaan helpen.
De opmars van Links activisme zien we dus wel verspreidt over heel Europa met over het algemeen acties die op weinig sympathie kunnen rekenen van de bevolking. De openbare orde wordt altijd als eerste aan banden gelegd door deze figuren maar met de verschuiving naar actie voeren in musea zien we de laatste maanden een nieuwe trend ontstaan.
De belichaming van Links activistisch Nederland van de laatste maanden is toch wel de gestoorde gek die zich tijdens een uitzending van Jinek vastlijmde aan tafel. Het zou misschien dan ook geen kwaad kunnen als de Nederlandse overheid ook dat soort mensen eens gaan onderzoeken. We kunnen de komende maanden vast nog wel meer van dat soort acties verwachten en Nederland kennende laten we dat ook allemaal maar weer gebeuren. Die Duitsers weten tenminste van aanpakken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten