Kanye West officieel ontspoord bij Infowars: 'I like Hitler'

Kanye West officieel ontspoord bij Infowars: 'I like Hitler'

Alex Jones staat niet snel met een bek vol met tanden maar het is Kanye West wel gelukt. De rapper heeft vriend en vijand doen verbazen over zijn lovende woorden over de nazi's. En hij heeft veel bewondering voor Adolf Hitler.

Kanye West heeft gisteren de nazi's de liefde verklaart. Hij gaf in de show van Alex Jones aan bewondering te hebben voor Adolf Hitler. Hitler heeft volgens Ye (Red. de nieuwe naam van West) ook goede dingen gedaan. "Deze man [...] heeft snelwegen uitgevonden, de microfoon uitgevonden die ik als muzikant gebruik, je kunt niet hardop zeggen dat deze persoon ooit iets goeds heeft gedaan en daar ben ik klaar mee." Ye is van mening dat ieder mens iets goeds heeeft gedaan in zijn leven. Daar is Hitler volgens hem geen uitzondering in.

Alex Jones gaf Ye weerwoord en interrumpeerde hem dat "de nazi's misdadigers waren en echt slechte dingen hebben gedaan." Ye gooit hierna er nog een schepje bovenop: "Maar ze hebben ook goede dingen gedaan. We moeten stoppen met het dissen van de nazi's de hele tijd [...] Ik hou van nazi's," zei Ye. Deze man is behoorlijk van het padje. Deze gek wil in 2024 een gooi doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Gelukkig hebben we Donald Trump of Ron DeSantis om hem af te stoppen.

Ye kraamt ongelofelijke onzin uit. Iedereen ziet en hoort het. Je luistert naar hem en je kunt niet anders dan hem keihard uitlachen. Precies wat Michael zegt. Lange leve de vrijheid van meningsuiting!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties