shutterstock 2187502111

Knetter! Doorgedraaide trailer trash-idioot richt enorme ravage aan met meerdere gewonden

Buitenlandjun 16, 12:00
In Rochester Hills, een stad vlakbij Detroit in de VS, heeft een kansloze 42-jarige trailer trash-idioot met – zo is inmiddels bekend – psychische problemen een spoor van vernieling aangericht in het Brooklands Plaza Splash Pad park. Deze uiterst kansloze idioot schoot meerdere magazijnen leeg met een semi-automatisch wapen waarbij zeker negen mensen gewond raakten, waaronder twee kinderen. Knettergek!
Rond 17:00 uur lokale tijd stapte een 42-jarige man uit zijn auto en begon willekeurig te schieten. De man vuurde in totaal 28 schoten af, waarbij hij regelmatig zijn magazijn herlaadde. Hij liet drie magazijnen achter op de plaats delict. Onder de slachtoffers bevinden zich een achtjarige jongen die in kritieke toestand verkeert na in het hoofd te zijn geraakt, en een vierjarige jongen die in de dij is geschoten. Een 39-jarige vrouw, die deel uitmaakt van dezelfde familie, raakte ernstig gewond in haar buik en benen.
Na zijn daad vluchtte de schutter naar zijn huis in een nabijgelegen trailerpark in Shelby Township. De politie omsingelde de woning en vond de man dood, waarschijnlijk door een zelf toegebrachte schotwond. In de woning werden meerdere wapens aangetroffen, waaronder een handvuurwapen en een AR-platform aanvalswapen, wat suggereert dat hij mogelijk meer schade wilde aanrichten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De gemeenschap van Rochester Hills is diep geschokt. Burgemeester Bryan Barnett noemde de gebeurtenis "verschrikkelijk" en benadrukte hoe ongewoon het is dat zo'n vredige plek wordt omgevormd tot een toneel van geweld. “Toen ik op de plaats delict aankwam, begon ik te huilen omdat ik weet wat een speelplek zou moeten zijn. Het is bedoeld voor gezinnen om herinneringen te maken, niet voor dit soort tragedie,” zei Barnett.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten