visit of general mousavi to military equipment near bushehr nuclear plant 09

KNETTERGEK! Invloedrijke Republikeinse senatoren: "Bombardeer Iran. Bombardeer Iran HARD"

Buitenlandjan 29 , 19:00
De totaal gestoorde neoconservatieven van de Republikeinse Partij in de Amerikaanse Senaat willen harde actie tegen Iran. Zo zegt de volgens velen overduidelijk homofiele (maar in de kast) senator Lindsey Graham dat Iran gebombardeerd moet worden. "Hard."
De Democraten en de Republikeinen hebben in Amerika vaak meer gemeen met elkaar dan dat ze van elkaar verschillen. Dat geldt niet voor hun ideologische vleugels en ook niet voor hun kiezers... maar wél voor hun elites. Net als in Nederland vormen zij een partijkartel. Een kartel dat het eigenlijk over alles met elkaar eens is - en dat erg veel plezier lijkt te hebben in het creëren van oorlogen.
Lindsey Graham heeft nu op Twitter gezet dat hij wil dat de regering Biden Iran gaat aanvallen. "Hit Iran now," schrijft hij. "Hit them hard." Met andere woorden: "Val Iran aan. Val Iran hárd aan."
En hij is niet de enige Republikein die wil dat de Derde Wereldoorlog officieel begint (want dat is natuurlijk waar Amerikaanse aanvallen op Iran zelf op neerkomen). Zijn neoconservatieve mattie senator John Corbyn denkt er net zo over.
"Target Tehran," schrijft hij op X. Voor de rest niets. Alleen dat. "Pak Teheran."
De Amerikaanse journalist Tucker Carlson wordt hier helemaal gek van. Hij schrijft op X een heel korte samenvatting van het karakter van deze mannen: "Gestoorde gekken." Of, nou ja, "f-ck-ng lunatics," eigenlijk.
Deze mensen vormen werkelijk een enorm gevaar voor de mensheid. Zij zijn in staat om de hele wereld in lichterlaaie te zetten. Waarom? Ongetwijfeld omdat ze a) persoonlijk extreem gefrustreerd zijn en b) omdat de oorlogsindustrie hun portemonnee flink spekt.
Het engste is dat er maar één kandidaat is die zich hier tegen verzet - Donald Trump. Alle andere presidentskandidaten, inclusief Nikki Haley van de Republikeinen, willen meer, meer, meer oorlog... en veroorzaken straks uiteindelijk WOIII.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten