shutterstock 2067991172

Nieuwe-Nieuw-Zeelandse regering zegt 'nee' tegen draconisch rookverbod

Buitenlandnov 27 2023, 12:00
Tegenwind die progressieve vleugels doet klapperen! De nieuwe regering in Nieuw-Zeeland trapt hard op de rem van het geplande rookverbod, dat van bijzonder fanatieke gezondheidspuriteinen een groot applaus kreeg. Geen dagenlange feesten in het progressieve kamp dus!
Het plan, een geesteskind van de vroegere premier en progressieve heldin Jacinda Ardern, bedoelde om het roken volledig aan banden te leggen voor iedereen geboren na 2008. Een draconische maatregel? U mag het zeggen! Over de hele wereld werd deze 'mijlpaal' gevierd - ook in ons eigen verstikkend progressieve Nederland.
Maar de nieuwe conservatieve premier in Nieuw-Zeeland, Christopher Luxon, zegt resoluut "no, mate!" tegen dit rookverbod. Reden: hij is niet van plan zich helemaal blauw te betalen aan zwarte-marktsigaretten en om miljoenen aan belastinggeld te zien verdampen bericht de NOS. Luxon geeft hier blijk de zaken met beide benen op de grond te bekijken - iets waar Ardern en haar kliek nog iets van zouden kunnen leren. Dit terwijl de eerdergenoemde critici hun kleurplaten en tranen al paraat hebben.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
Het lijkt erop dat het gezond verstand in Nieuw-Zeeland eindelijk weer de overhand begint te krijgen. Tijd dat die wind ook hier eens flink gaat waaien, nietwaar? Wie wil er nu een tweederangs land zijn, dat slaafs de 'Nieuwe-Wereldorde'-fantasieën van overambitieuze 'wereldverbeteraars' volgt? Een overheid hoort zich daar immers niet mee te bemoeien, maar de bevolking zélf te laten kiezen! Is dat niet de definitie van vrijheid waar we ons zo graag aan vasthouden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten