prime minister rishi sunak visits border force in dover 52952295866

Premier Sunak verlaat vroegtijdig D-Day Herdenking voor een TV interview Farage spreekt er schande van

Buitenlandjun 07, 12:00
In het Verenigd Koninkrijk is grote beroering ontstaan nadat premier Rishi Sunak vroegtijdig de D-Day herdenkingsceremonie in Normandië heeft verlaten voor een TV-interview. Dit is een schaamteloze daad van plichtsverzuim en een diepe belediging voor de helden die hun leven gaven voor onze vrijheid vinden veel Britten.
Sunak heeft zich inmiddels verontschuldigd en toegegeven dat het een "vergissing" was, maar de schade is al aangericht. Dit soort gedrag laat zien hoe ver de huidige politieke elite verwijderd is van de waarden en offers die een natie groot hebben gemaakt. Wij Nederlanders zijn de Britten nog steeds veel dank verschuldigd omdat zij samen met de Amerikanen, Canadezen en niet vergeten de Russen ons bevrijd hebben van de Nazi's.

I was honoured to help raise £100,000 for the Taxi Charity to send veterans back to Normandy. It was a pleasure to meet them at the various events. Rishi Sunak could not even be bothered to attend the international event above Omaha Beach. Who really believes in our people,…

Image
12.4K
Reply
Nigel Farage, die met zijn Reform UK partij meedoet aan de verkiezingen, heeft terecht fel uitgehaald naar Sunak. Farage, die persoonlijk £100.000 heeft ingezameld voor de Taxi Charity om veteranen terug te brengen naar Normandië, veroordeelde Sunak's nalatigheid. "Wie gelooft werkelijk in onze mensen, hij of ik?" vroeg Farage terecht.
Het is een schande dat Sunak, als premier van het Verenigd Koninkrijk, niet de moeite nam om het internationale evenement bij Omaha Beach tot het einde bij te wonen. Dit was een kans om de nagedachtenis van de dappere mannen die hun leven gaven te eren, en Sunak faalde jammerlijk.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.'' 
Deze gebeurtenis onthult een diepere crisis in de Britse politiek, waar de huidige leiders niet alleen hun verantwoordelijkheden verwaarlozen, maar ook geen respect tonen voor de geschiedenis en de offers die vrijheid brachten. Het is hoog tijd dat er leiders worden gekozen die werkelijk om het land en haar helden geven, in plaats van politieke spelletjes te spelen ten koste van onze trotse tradities en waarden. Overigens kun je Britse politiek beter vervangen door Westerse politiek. Bij veel globalistische politici zie je dat zij het landsbelang wegstrepen ten gunste van hun eigen belang en internationale belangen. Het is een echt Westers probleem. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten