screen shot 2023 08 17 at 144013

Jan Bennink super teleurgesteld na Europese verkiezingen: 'Wat een land! Jullie kunnen de pest krijgen'

Politiekjun 07, 11:00
Jan Bennink, die ook wel bekend staat als Superjan, is he-le-maal klaar met het gros van de Nederlanders. Dit vanwege de uitslag van de Europese Parlementsverkiezingen 2024. Bij die verkiezingen werd de gecombineerde fractie GroenLinks-PvdA het grootste, de PVV werd de tweede partij, en FVD - de partij van Jan - lijkt helaas tekort te komen voor een zetel. "Wat een land," schrijft Bennink.
"Guys, we hebben er alles aan gedaan," schrijft Bennink. "Wat een land. Ik ga verder voor mijn gezin, familie, vrienden en partijgenoten knokken." Want dat zijn de mensen die dat verdienen, vindt Jan, en die hun best óók doen om er nog iets van te maken in ons land.
"De rest kan de pest krijgen," stelt hij vervolgens. "Willen jullie dictatuur?" vraagt hij daarop aan de rest van de Nederlanders. "Willen jullie oorlog? Willen jullie verplicht prikken? Enjoy. Kom niet bij mij janken. Idioten."

Guys, we hebben er alles aan gedaan. Wat een land. Ik ga verder voor mijn gezin, familie, vrienden en partijgenoten knokken. De rest kan de pest krijgen. Willen jullie dictatuur. Willen jullie oorlog? Willen jullie verplicht prikken? Enjoy. Kom niet bij mij janken. Idioten.…

2.3K
Reply
Ondertussen vieren de aanhangers van GroenLinks-PvdA feest omdat hun club de grootste is geworden. Dat is wat merkwaardig, aangezien die coalitie van linkse clubs de afgelopen vijf jaar juist stemmen heeft ingeleverd. Procentueel doet GL-PvdA het slechter dan in 2019. En ook in Europese zetels is dat het geval. Een 'grote winnaar' die verliest? En die alleen de grootste is omdat twee partijen de krachten gebundeld hebben?
Heel indrukwekkend is dat natuurlijk niet. Maar het is wel de uitslaganalyse die gepusht wordt. GroenLinks-PvdA zijn 'de grote winnaars.' Hoe dat precies zit is een beetje gek, maar blijkbaar is er in de media geen haan die ernaar kraait.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Dat gezegd hebbende is de uitslag voor FVD-aanhangers natuurlijk terdege teleurstellend. Superjan is niet de enige die dat duidelijk maakt op X. Daarbij zijn er mensen die opmerken dat ze vermoeden dat er sprake is van stemfraude. Het probleem met die analyse is dat zulke grootschalige fraude in ons land vrijwel onmogelijk is om uit te voeren. De kans dat dit zo is, is dus minimaal. De uitslag is gewoon wat die is. Helaas.
Overigens betekent dit niet dat Bennink de hoop opgeeft. Want in een andere tweet legt hij uit dat er wel "een uitweg" is - "dat zijn wij zelf. Daarom moedigt hij mensen aan om zich op 30 juni aan te sluiten bij een demonstratie van George van Houts op de Dam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten