shutterstock 581564755

Schokkende beelden! Oorlog in Frankrijk. 'Immigranten' zetten land in de hens

Buitenlandjul 01 2023, 7:46
Het is ongelooflijk wat er gebeurt in Frankrijk. Daar werd onlangs een 17-jarige jongen, die illegaal in een gestolen auto rondreed, doodgeschoten door de politie. Het gevolg? Allochtonen in Frankrijk zijn begonnen met massale rellen. Winkels worden leeggeroofd, auto's worden in de fik gezet, geweren worden leeg geschoten op straat. Frankrijk is in staat van oorlog.
Frankrijk is gevallen. Zo beschrijft de Twitter-influencer Amy Mek de situatie in dat land. En dat is niet eens zo'n gekke opmerking. De politie zijn namelijk totaal niet in staat om de allochtone en extreemlinkse hooligans onder de duim te krijgen. Zelfs de Franse media zijn niet langer in staat om bij te houden welke dorpen en steden precies kapotgemaakt zijn, en welke winkels leeggeroofd.

France has fallen... Police are unable to control the migrant and left-wing riots taking place across the country. French media has surrendered and cannot keep track of the number of towns and cities across the country being looted, set on fire, and destroyed. Islamic attacks,…

68.7K
Reply
Er wordt gezegd dat één van de grote problemen in Frankrijk is dat er veel racisme is. De Twitter-influencer Mario Nawfal zegt dat, bijvoorbeeld, waarbij hij de rellen wel afkeurt. Daarbij stelt hij ook terecht dat er overduidelijk racisme is bij de Franse politie, met Arabieren en donkere Fransen die een 20 keer grotere kans maken zomaar aangehouden te worden dan blanke Fransen.

🚨 / 🇫🇷 FRANCE ON FIRE After Boy Shot at Traffic Stop You’ve probably seen all the videos of buildings and cars on fire, the explosions and reported shootings in Europe’s 3rd largest economy. Some have even compared the footage to a war zone. While this is very dramatic, to say…

6.2K
Reply
Maar het gekke is dat je dus ook dit soort tuig ziet: tot de tanden bewapende criminelen. Wie denkt nou echt dat deze gangsters - die mensen doodschieten voor geld, die gewapende overvallen uitvoeren, etc. - heel boos zijn dat een 17-jarige jongen gedood is? Zij schieten zelf dat soort jongens dood als onderdeel van bendeoorlogen. En trouwens, hoe is rellen op grote schaal, en hele steden plunderen een normale reactie op mogelijk racisme? Het moge duidelijk zijn: het gaat om veel meer issues. Racisme, ja, maar ook cultuur. Allochtonen die in Frankrijk wonen maar die lak hebben aan dat land en het volk.
In Lyon zetten ze hele straten in de fik. Hele gebouwen. De relschoppers zijn in aantallen... daar kan geen politie tegenop. Dit lijkt eerder op een burgeroorlog dan op rellen. En nee, Westerse politiemachten zijn helemaal niet geschikt om echte burgeroorlogen de kop in te drukken. Daar zijn ze veel te klein voor.
De chaos neemt ongelooflijke vormen aan. President Emmanuel Macron heeft meer dan 40.000 agenten ingezet om terug te vechten. Die agenten kunnen iets van strijden. Maar zie hoe dat gaat. Ze rijden door straten waarin alles letterlijk is afgefikt:
Het zijn niet alleen auto's en huizen die kapot zijn gemaakt. Nee. Het reltuig heeft ook de aanval geopend op gewone mensen. Zo gaat er nu een video rond (we delen 'm hier niet) van één enkele Fransman die wil ingrijpen als een winkel leeggeroofd wordt. Hij wordt aangevallen. Zijn handen worden afgehakt. Hij blijft zonder handen, badend in zijn eigen bloed, achter.
Ongelooflijk genoeg propageren de NPO bij ons dat het allemaal de schuld is van de Fransen zelf. Want in Frankrijk is de politie heel gewelddadig. Daar gaan ze eerst vechten, pas daarna praten ze.

Drie nachten op rij rellen in Frankrijk, nadat de politie een 17-jarige jongen doodschoot. “Een groot verschil is dat de Europese politie is gericht op de-escaleren. In Frankrijk wordt vaak eerst geweld gebruikt en daarna wordt gesproken”, vertelt Stefan de Vries. #Op1 #BNNVARA

64
Reply
Dit in tegenstelling tot Nederland waar er eerst gesproken wordt en er pas geweld wordt gebruikt als het echt niet anders kan. Toch? Oh wacht. En wacht. En wacht nog wat meer. Oh oké, en nóg wat meer.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het gaat dus helemaal mis in Frankrijk. De autoriteiten zijn niet in staat hier iets aan te doen. Groepen relschoppers roven hele winkels leeg, zetten hele straten in de fik, en schieten machinegeweren leeg op straat. En het meest zorgwekkende van alles? Dit zijn geen 'immigranten,' maar tweede, derde en vierde generatie allochtonen. Het zijn dus Fransen; met een Frans paspoort, die het Frans perfect spreken. "Uitzetten" is dus niet eens een optie. Frankrijk moet op de één of andere manier leren leven met deze verschillende bevolkingsgroepen. Want het zijn allemaal Fransen voor de wet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten