screen shot 2022 11 16 at 12

Trump triomfeert ook in New Hampshire en lijkt niet te stoppen door Nikki Haley

Buitenlandjan 24, 16:00
In een glorieuze overwinning die de mainstream media en politieke elite doet sidderen, heeft Donald Trump de Republikeinse voorverkiezingen in New Hampshire gewonnen. Met een overweldigende meerderheid van de stemmen laat Trump zien dat hij nog steeds de onbetwiste leider is van de conservatieve beweging in Amerika.
De kiezers hebben gesproken, en hun boodschap is luid en duidelijk. Ze willen een leider die Amerika weer groot maakt, die opstaat tegen de globalistische agenda en de corrupte politieke klasse. Trumps overwinning is niet alleen een triomf voor hemzelf, maar voor alle Amerikanen die zich verzetten tegen de verstikkende politieke correctheid en de linkse indoctrinatie.
Nikki Haley, zijn enige serieuze tegenstander, heeft flink geïnvesteerd in haar campagne in New Hampshire, maar moest het afleggen tegen de ongekende populariteit van Trump. Dit is een duidelijke indicatie dat het Republikeinse electoraat vastberaden is om de koers voort te zetten die Trump heeft ingezet.
Met onafhankelijke kiezers die massaal hun steun betuigen aan Trump bericht de NOS, is het duidelijk dat zijn aantrekkingskracht verder reikt dan de traditionele partijgrenzen. Dit is een man die de stem van het volk vertegenwoordigt, niet de belangen van de politieke elite.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De overwinning in New Hampshire is slechts het begin. Trump zet grote stappen richting zijn herkandidatuur om de presidentskandidaat te worden namens de Republikeinen, klaar om Amerika terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats als leider van de vrije wereld. Het is tijd voor de tegenstanders om plaats te maken voor de onstuitbare kracht van Trump. De trein naar de overwinning heeft het station verlaten, en niets kan the Trump Train nu nog stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten