shutterstock 2369816069

Trump vs. het establishment: Hooggerechtshof beslist over democratische toekomst van Amerika

Buitenlandfeb 08, 11:00
Het Amerikaanse Hooggerechtshof staat op het punt een beslissing te nemen die de fundamentele pijlers van de Amerikaanse democratie zal doen schudden. In het hart van deze historische confrontatie staat Donald Trump, die strijdt tegen de politieke corruptie en het verstikkende establishment, wiens recht om op het stembiljet te staan ter discussie wordt gesteld. Een rechtbank in Colorado, duidelijk in de ban van links-liberale hysterie, heeft de ongehoorde stap gezet door te beweren dat Trump, vanwege zijn vermeende rol bij de Capitool-bestorming, zich niet verkiesbaar mag stellen. Een absurditeit ten top!
Dit is niets minder dan een flagrante aanval op de wil van het volk. Het idee dat een handjevol juridische bureaucraten zou kunnen bepalen wie wel of niet mag meedoen aan een verkiezing, is een regelrechte klap in het gezicht van elke vrijheidslievende Amerikaan. Het is een poging om de democratische principes waarop dit land is gebouwd, te ondermijnen en een duidelijke boodschap van politieke intimidatie.
Trump, als de belichaming van de heropleving van het Amerikaans patriottisme en de onvermoeibare kampioen van de gewone burger (ook wel bekend bij de Democraten als de deplorables red.), staat nu in het oog van de storm, vechtend voor het recht om zijn land te dienen. De linkse elite, doodsbang voor Trumps ongeëvenaarde vermogen om de status quo uit te dagen, probeert hem nu via juridische achterdeurtjes van het politieke toneel te verbannen. De Democraten zijn als de dood dat Trump de seniele Biden verslaat en daardoor terugkeert in het Witte Huis.
Wat hier op het spel staat, is niets minder dan de toekomst van de Amerikaanse democratie zelf. Als het Hooggerechtshof beslist dat Trump geweigerd mag worden op het stembiljet, dan is dat het begin van het einde. Dan hebben we niet langer een democratie, maar een oligarchie waarin een zelfverklaarde politieke aristocratie beslist wie de macht mag grijpen. Dan bepaalt de Deep State wie er zetelt in het Witte Huis.
De mogelijke uitsluiting van Trump van het stembiljet is een schandelijke poging om de keuze van het volk te onderdrukken en een duidelijk signaal dat de democraten niets liever willen dan een totalitaire staat waarin tegenstanders simpelweg worden geëlimineerd. Dit is een oorlogsverklaring aan elke Amerikaan die gelooft in rechtvaardigheid, vrijheid en de ware principes van democratie.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het Amerikaanse volk mag en zal deze juridische coup niet accepteren. De tijd is gekomen om op te staan tegen deze tirannie en te vechten voor hun vrijheid, rechten en toekomst. Trumps strijd is hun strijd. Laat het Hooggerechtshof luisteren naar de stem van het volk, niet naar het gejammer van het corrupte establishment. Amerika staat op een keerpunt. Kiezen ze voor vrijheid, of laten zij zich leiden naar de afgrond door de donkere krachten van politieke manipulatie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten